Hüseyin Yücel, Di Maria görüşmesini açıkladı

Ali Bozkurt
28.06.2024 - 22:14 | Son Güncellenme: 28.06.2024 - 22:25

Süper Lig devi Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan Arjantinli dünya yıldızı Di Maria için ikinci başkan Hasan Yücel açıklama yaptı. İşte detaylar...

Hüseyin Yücel, Di Maria görüşmesini açıkladı

AJANSSPOR HABER

Süper Lig devi Beşiktaş'ta ikinci başkan Hasan Yücel, transfer gündemine dair açıklama yaptı. Orta Çizgi'ye konuşan Yücel, dünya yıldızı futbolcu Di Maria'nın gelişi hakkında açıklama yaptı. Detaylar...

''Ölü toprak atıldı''

Rafa Sila transferi hakkında konuşan Yücel, "Rafa Silva transferinde ben bir oyuncu üzerinde değerlendirmiyorum. Beşiktaş'ın üstünden ölü toprağı kalktı. Bir oyuncu ile bütün takım kurtulmayacaktır. Bunu herkes çok iyi bilir ama Beşiktaş'ın üzerinden 3 yıllık yatmış bir ölü toprağını kaldırdık. İnsanları heyecanlandırdık. İnsanların artık geleceğe umutla bakmasını sağladık diye düşünüyorum ben. Kendimde dahil olmak üzere."

Mitrovic transfer olacak mı?

Mitrovic’in transferi hakkında açoklama yapan Yücel, "Mitrovic’in olma ihtimali yüzde sıfır. Bunu özellikle kamuoyuna lanse ediyorlar. Geçen sezon 50 milyon Euro bonservis, 20 milyon Euro maaş ile transfer oldu. Bu sezon 30 gole yakın gol atmış bir oyuncuyu bizim Arabistan'dan alıp getirmemiz hayal ürünüdür. Böyle bir şey mantıklıda değil. O yüzden itibar etmesinler." dedi.

Di Maria transfer olacak mı?

Arjantinli dünya yıldızı Di Maria'yı beklediklerini ifade eden yücel, "Di Maria'nın konusu biraz daha farklı. Tabii ki onun da yaşı var ama gelirse tek yıllık gelecek. Copa America’dan sonra bize net cevabını verecek.'' dedi.

Senin için hazırladığımız haberler