Hüseyin Yücel: "Hakemleri lütfen töhmet altında bırakmayın"

30.09.2024 - 23:37 | Son Güncellenme: 30.09.2024 - 23:40

Süper Lig takımlarından Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, Kayserispor galibiyeti sonrası rakiplerine seslendi. Yücel, "Hakemleri lütfen töhmet altında bırakmayın" dedi.

Hüseyin Yücel: "Hakemleri lütfen töhmet altında bırakmayın"

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, 3-0'lık Kayserispor galibiyeti sonrası hakemler ile ilgili açıklamalarda bulundu.

"Hakemlere psikolojik baskı yapmayın"

Hakemlere psikolojik basının yapılmaması gerektiğini söyleyen Yücel, "Ben burada futbol federasyonuna ve MHK'ya seslenmek istemiyorum. Ben burada futbolun tüm paydaşlarına seslenmek istiyorum. Hakemleri lütfen töhmet altında bırakmayın. Hakemlere psikolojik baskı yapmayın. Biz hakemi tehdit etmek ne demek ya?

"Çünkü zemini biz hazırlıyoruz..."

Sen hakemi tehdit edersen, ben aba altında sopa gösterirsem yarın öbürgün biri de çıkar talihsiz bir şekilde bir futbol yorumcusunu bacağından vurur. Kendini bilmez başka bir adam başka bir olaya teşebbüs edebilir. Bizlerin göz önünde olan spor adamlarını bu tip söylemlere kendilerinin çok çok dikkat etmeleri gerekiyor. Çünkü zemini biz hazırlıyoruz sonra ah vah deyip hastanelere koşuyoruz geçmiş olsun ziyaretinde bulunuyoruz.

"Saçmalık ve trajikomik bir durum"

Bu saçmalık ve trajikomik bir durum. Rakiplerimize söylüyorum özellikle. Lütfen hakemlerimizi töhmet altında bırakacak psikolojik baskı anlamında onların oyun anlayışını etkileyecek söylemlerde, davranışlarda bulunmayalım.

"Hepimiz aynı ülkede yaşıyoruz"

Çünkü hepimiz aynı ülkede yaşıyoruz, hepimiz Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyız. Sonra istenmediğimiz olaylar olduğunda da vah niye böyle oldu ah niye böyle oldu diye de serzenişte bulunmayalım" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler