Hüseyin Yücel transferlerdeki son durumu açıkladı! Can Keleş, Necip, Gedson...

16.07.2024 - 19:01 | Son Güncellenme: 16.07.2024 - 19:25

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, Ayhan Şensoy ve Mehmet Sevinç'in Radyospor'da sunduğu Derin Pas programına konuk oldu ve transfere dair açıklamalarda bulundu.

Hüseyin Yücel transferlerdeki son durumu açıkladı! Can Keleş, Necip, Gedson...

AJANSSPOR HABER

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, Radyospor'a konuk olarak Ayhan Şensoy'un ve Mehmet Sevinç'in sorularını yanıtladı. Yücel, konuk olduğu programda siyah-beyazlıların transfer gündemine dair özel açıklamalarda bulundu.

"Beşiktaş'ın üstündeki ölü toprağını attık"

Radyospor'a bağlanan Hüseyin Yücel: "Ciddi transferlerle camianın üzerindeki ölü toprağını attık. Şuan takımımız kampta. Hocamız tüm oyuncularımızı izliyor. Vereceği rapor doğrultusunda bazı oyuncularla yollarımızı ayıracağız. Brad Friedel, çalışmalarını sadece takımdan ayrılacak oyuncular üzerinden yapıyor.

Necip Beşiktaş'ın çocuğu

Necip Uysal Beşiktaş’ın çocuğu. Necip Beşiktaş’ta devam edecek. Ayrılacağına yönelik çıkan haberler tamamen asılsızdır.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş yıldız oyuncuyu G.Saray'dan kaptı! Anlaşma sağlandı...
Habere Git

Can Keleş'e ilgimiz var

Can Keleş ile anlaşma sağlayamadık ama açıkça söyleyebilirim kendisi ile ilgileniyoruz.

Gedson'un transferinde burnumuza pis kokular geldi

Zenit, Gedson Fernandes ile ilgilendi. Teklifini de iletti. Sonra araya bazı menajerlerin girmesinden dolayı burnumuza pis kokular geldi. Zenit de öyle düşündü. İlerde ne olacak göreceğiz. Masuaku ile devam ediyoruz ama iyi bir teklif gelmesi halinde değerlendirebiliriz.

Önceliğimiz elden çıkarmak

Beşiktaş 5-6 yıl sonra as kadrosuyla kampa girdi. Şuan önceliğimiz fazla oyuncuları elden çıkarmak. Beşiktaş son 3 sezondur hem mali hem iletişim anlamında çok kötü sezonlar geçirdi. Fikret Orman döneminde hep en öndeydi Beşiktaş, çok konuşulurdu. Maalesef tersine döndü bu durum. 

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta iki ayrılık! Resmi açıklama geldi...
Habere Git

Beşiktaş çok konuşulacak

Yaptığımız transferlerle üzerimizdeki ölü toprağını kaldırdık. Beşiktaş önümüzdeki günlerde çok konuşulacak. Kesinlikle taraftara zevk veren yarıştan hemen kopmayan ve Avrupa'da başarılı olacak bir Beşiktaş hayal ediyorum. Bunlar için kadro planlamasına gittik. Beşiktalılar'ın 2-3 yıldır çektiği ızdırap bu sezon son bulacak. 

Galatasaray'ın tepkisi anlamsızdı

Süper Kupa maçının Olimpiyat Stadyumu'nda oynanmasını biz de talep ettik federasyonda orayı tavsiye etti. Galatasaray’ın çıkışı anlamsız oldu. Sonuçta iki İstanbul takımı nerede oynanacaktı başka? 3 Ağustos’ta oynanması bizi biraz rahatsız etti ama bize tarih ve yer fark etmez çıkıp oynayacağız. 

Seçimlerde bağımsızız

TFF seçimlerinde Beşiktaş yönetimi olarak bağımsız bir konumdayız. Arzu ettiğimiz geçen sene oluşan kaos ortamının olmaması. Geçen seneki kaotik ortam devam ederse kim seçilirse seçilsin biz tepkimizi ortaya koyarız" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler