Hüseyin Yücel'den transfer açıklaması! Beşiktaş teklifi yaptı, yıldız oyuncu gündemden kalktı

10.08.2024 - 21:38 | Son Güncellenme: 10.08.2024 - 21:44

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, Juventus'un yıldızı Federico Chiesa ile ilgilendiklerini doğrularken, oyuncunun maaş ve kulübünün bonservis beklentisini açıkladı.

Hüseyin Yücel'den transfer açıklaması! Beşiktaş teklifi yaptı, yıldız oyuncu gündemden kalktı

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'de yeni sezonun ilk maçına Samsunspor karşısında çıkacak olan Beşiktaş'ta İkinci Başkan Hüseyin Yücel açıklamalarda bulundu. İlk lig maçı öncesi hedefin şampiyonluk olduğunu hatırlatan Yücel, transfer çalışmaları ile ilgili konuştu.

"Hedefimiz tabii ki şampiyonluk"

Hüseyin Yücel, "Süper Kupa zaferiyle lige moralli bir başlangıç yapıyoruz. Samsunspor deplasmanıyla start vereceğimiz maratonda hedefimiz tabii ki şampiyonluk" ifadelerini kullandı.

"Yeni takviyelerimiz olacak"

Yeni transferlerin adaptasyonu hakkında konuşan Yücel, "Takımımıza katılan yeni oyuncularımızın performansından çok memnunuz. Yeni takviyelerimiz de olacak" açıklamasını yaptı.

"Chiesa ile 10 gündür ilgilendiğimiz doğru"

Hüseyin Yücel, Juventus'un dünya yıldızı ile ilgilendiklerini şu sözlerle doğruladı: "Son günlerde Juventus'un oyuncusu Federico Chiesa'nın adı Beşiktaş'la çok fazla anıldı, hâlâ da anılmaya devam ediyor. Kendisiyle yaklaşık 10 gündür ilgilendiğimiz doğru"

İşte Juventus'un istediği bonservis ve Chiesa'nın maaş talebi

İtalyanların transfer için istediği parayı açıklayan Yücel, "Bugüne kadar yürütmüş olduğumuz şeffaf iletişim kapsamında belirtmek isterim ki oyuncunun 9 milyon Euro maaş, kulübünün ise 15 milyon Euro bonservis beklentisi var. Şu anda 7 kulüp devrede. Biz teklifimizi yaptık ancak beklentileri çok rasyonel değil, karşılamak da pek mümkün gözükmüyor" dedi.

"Chiesa, Beşiktaş'ın gündeminden kalkmıştır"

Hüseyin Yücel son olarak, "Beşiktaş'ın menfaatleri futbolcu isimlerinden çok daha önemlidir. Dolayısıyla Chiesa, Beşiktaş'ın gündeminden kalkmıştır. Taraftarlarımız müsterih olsun transfer sezonunun son gününe kadar canla başla çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler