Beşiktaş'ta Hüseyin Yücel'den Galatasaray'a sponsorluk göndermesi!

19.09.2024 - 15:07 | Son Güncellenme: 19.09.2024 - 15:11

Son dakika haberleri | Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, Galatasaray'ın iptal ettiği sponsorluk anlaşması hakkında açıklama yaptı. İşte detaylar.

Beşiktaş'ta Hüseyin Yücel'den Galatasaray'a sponsorluk göndermesi!

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel ve Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Dusan Alimpijevic, Akatlar Spor Salonu'nda düzenlenen sponsorluk lansmanında açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, Galatasaray'ın gündeme gelen sponsorluk anlaşması hakkında flaş bir gönderme yaptı.

"Beşiktaş hiçbir zaman bu tip şeylere yeltenmemiştir"

Hüseyin Yücel, "Bu sponsorluk çok önemli demiştim. Ülkemizin çok önde gelen markalarıyla iş birliğine imza atıyoruz. İbretle izliyoruz. Son günlerde, konu yasal sürece taşınmış olsa da ne idiğü belirsiz, 3-4 gün önce kurulan şirketlerin sponsorluk anlaşmaları imzaladığını görüyoruz. Beşiktaş hiçbir zaman bu tip şeylere yeltenmemiştir, yeltenmeyecektir" ifadelerini kullandı.

Ne olmuştu?

Süper Lig'in 4. haftasında Galatasaray'ın evinde Rizespor'u 5-0 yendiği maçta formasının sırtında yer alan sponsor tartışma yaratmıştı. Sarı-Kırmızılı kulüp, meritking.news ile sözleşmesinin iddialar netleşene kadar askıya alındığını duyurdu.

Senin için hazırladığımız haberler