Ianis Hagi'den Galatasaray taraftarını heyecanlandıracak açıklama!

İsa Kethüda
25.05.2021 - 00:42 | Son Güncellenme: 25.05.2021 - 00:49

İskoçya Ligi ekiplerinden Glasgow Rangers forması giyen Ianis Hagi, bir gün Galatasaray'da forma giymek istediğini söyledi. Rumen oyuncu transfer dedikoduları hakkında da konuştu. İşte detaylar.

Ianis Hagi'den Galatasaray taraftarını heyecanlandıracak açıklama!

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Galatasaray'ın efsane oyuncusu Gheorghe Hagi'nin oğlu Ianis Hagi, geleceğiyle ilgili Rumen basınına açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'a çok bağlıyım

Digi Sport'a konuşan sağ kanat oyuncusu, "Bir gün Galatasaray için oynamak istiyorum. Galatasaray'ı seviyorum, kalbimde Galatasaray ile büyüdüm. Orada doğdum. Gelecekte neler olacağını bilmiyorum ama Galatasaray'a çok bağlıyım" dedi. 

Transfer dedikoduları hakkında ne dedi?

Başakşehir, Lazio ve Sevilla iddiaları hakkında da konuşan Hagi, "Şu an tatildeyim. Milli Takım'a gideceğim ve birkaç hafta daha tatil yapacağım. Büyük bir takımın formasını giyiyorum. Ve orada kendimi geliştireceğim. Benim geleceğimi menajerlerimle konuşmalısınız" şeklinde konuştu. 

Kulüpler bizi takip ediyor

Açıklamalarına devam eden Hagi, "Benim geleceğim? Nereye gitmek istediğime, kariyerimden ne elde etmek istediğime dair bir planımız var. Şu an çok sakinim ve yapmam gereken tek şey sahada olmak. Olabildiğince iyi oynamak daha sonra bana güzel şeyler gelecektir zaten. Takımlar bizi takip ediyor çünkü ben ve takım arkadaşlarım Rangers'ta çok iyi bir sezon geçirdik" ifadelerini kullandı. 

Bu sezonki performansı

Glasgow Rangers ile olan sözleşmesi 31 Mayıs 2024 yılına kadar devam eden 22 yaşındaki oyuncu, bu sezon forma giydiği 45 maçta 8 gol ve 15 asist kaydetti. 

Kariyerinde forma giydiği takımlar

Ianis Hagi kariyerinde daha önce AC. Hagi, Viitorul, Fiorentina ve KRC Genk formaları da giydi. 

Milli Takım kariyeri

17 Kasım 2018 tarihinden bu yana Romanya Milli Takımı'nın da formasını giyen 22 yaşındaki oyuncu, çıktığı 16 maçta 1 gol ve 1 asist kaydetti. 

Senin için hazırladığımız haberler