İbrahim Hacıosmanoğlu: "Ali Koç'a ağır sözlerim oldu ama...

Arif Can Yıldız
16.07.2024 - 12:54 | Son Güncellenme: 16.07.2024 - 13:52

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlık Seçimleri'nde aday olan İbrahim Hacıosmanoğlu, geçmişte Fenerbahçe Başkanı Ali Koç hakkında söyledikleri için açıklama yaptı.

İbrahim Hacıosmanoğlu: "Ali Koç'a ağır sözlerim oldu ama...

AJANSSPOR HABER

18 Temmuz'da düzenlenecek olan Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Seçimlerinde aday olan İbrahim Hacıosmanoğlu, Habertürk ekranlarına konuk olarak Mehmet Ayan'ın sorularını yanıtladı.

"Türk futbolunu yönetmeye talibiz"

Geçmiş dönemde Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile karşılıklı ağı laflar ettiğini söyleyen Hacıosmanoğlu: "Ali Koç ile karşılıklı olarak birbirimize ağır sözlerimiz oldu. O zamanlar bir camiayı temsil ediyordum ama bugün Türk futbolunu yönetmeye talibiz. Geçmişi geçmişte bırakıp önümüze bakmalıyız. Türk futboluna kardeşlik gelmesi lazım. Futbolun bir eğlence olduğunu tüm gençlerimize hatırlatmamız gerekiyor.

Fenerbahçeli bir çok dostum var

Fenerbahçe Spor Kulübü Türkiye’nin en önemli kulüplerinden bir tanesi. Zamanında Fenerbahçe’de yöneticilik yapmış bir çok arkadaşım hatta akrabam dahi var. İki kulüp arasında sürekli atışmalar oldu ama bunları geçmişte bırakmamız lazım. Eski defterleri kapattık biz. Aday olmadan önce de Fenerbahçe ve taraftarlarıyla ilgili güzel sözler söylemiş bir insanım. 

İlgini Çekebilir
İbrahim Hacıosmanoğlu: "FETÖ beni tehdit etti! Mesajar hala duruyor"
Habere Git

Mecnun Otyakmaz ile de atışmalarımız olmuştu

Mecnun Başkan ile de zamanında ufak bir atışmamız oldu ama bir kenara bıraktık ve bir ekip oluşturduk. Mecnun Başkan'dan başladık çemberi oluşturmaya ve bütün futbol ailesini bu çembere almaya çalışacağız. Yola çıktığımızdan beri çok büyük bir teveccüh gördük. Konuştuğumuz herkes bizden umutlu Türk futboluna barışı getirmemiz gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler