İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan Şenol Güneş sorusuna cevap! A Milli Takım'ın hocası kim olacak?

Arif Can Yıldız
20.07.2024 - 10:13 | Son Güncellenme: 20.07.2024 - 10:40

Türkiye Futbol Federasyonu'nun yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, A Milli Erkek Futbol Takımı'nın başına Şenol Güneş'in gelip gelmeyeceğini açıkladı.

İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan Şenol Güneş sorusuna cevap! A Milli Takım'ın hocası kim olacak?

AJANSSPOR HABER

18 Temmuz'da yapılan seçimlerde Türkiye Futbol Federasyonu'nun yeni başkanı seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu, milli takmın başına Şenol Güneş'in geçeeğine dair çıkan iddialara cevap verdi.

"Onlarca sorun var"

TFF'nin yeni başkanı Hacıosmanoğlu, Candaş Tolga Işık'ın 'Montella'nın gönderilip yerine Şenol Güneş'in getirileceği' iddiasını sorması üzerine "Yönetim olarak Milli Takımla ilgili ne böyle bir planlama ne de düşüncemiz var. Acil çözüm bekleyen onlarca sorun var, bu tip asılsız haberlere itibar edilmemesini rica ediyorum" ifadelerini kullandı.

"Montella'yı başarılı buluyorum"

Seçimlerden önce Habertürk'te Mehmet Ayan'ın konuğu olan İbrahim Hacıosmanoğlu: "Çalışmalara başlamak için Türkiye’nin EURO 2024 mücadelesinin bitmesini bekledim. Talihsiz bir şekilde elendik turnuvadan. Montella'yı başarılı buluyorum" şeklinde konuşmuştu.

Şenol Güneş takım çalıştırıyor mu?

72 yaşındaki teknik adam Beşiktaş'taki ikinci dönemini 6 Ekim 2023 tarhinde sonlandırdı ve o günden sonra herhangi bir takımın başına geçmedi.

Kore Milli Takımı'nın başına geçecek mi?

Tecrübeli teknik adamın için geçtiğimiz günlerde 2002 Dünya Kupası Üçüncülük Maçında eleyerek zafere ulaştığımız Güney Kore'nin başına geçeceği iddiaları basına yansımıştı ancak bu haberler iddia olarak kaldı. Ayrıca Şenol Güneş, 2007 ile 2009 yılları arasında Güney Kore'nın köklü ekiplerinden FC Seoul'ü çalıştırmış ve 125 maça çıkmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler