İbrahim Hatipoğlu: Galatasaray'a karşı çok kolay penaltı veriliyor"

28.09.2024 - 22:27 | Son Güncellenme: 28.09.2024 - 22:34

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Galatasaray 3-0 öne geçtiği maçta Kasımpaşa ile 3-3 berabere kaldı. Maç sonu Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Hatipoğlu değerlendirmede bulundu.

İbrahim Hatipoğlu: Galatasaray'a karşı çok kolay penaltı veriliyor"

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında Galatasaray ve Kasımpaşa karşı karşıya geldi. Galatasaray, 3-0 öne geçtiği maçta Kasımpaşa ile 3-3 berabere kaldı. Sarı kırmızılıların gollerini Osimhen (2) ve Icardi kaydetti. Kasımpaşa'nın gollerini Fall, Hajradinovic ve Da Costa kaydetti.

Maç sonu Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Hatipoğlu değerlendirmede bulundu.

İşte Hatipoğlu'nun açıklamaları

"İlk yarıda çok güzel bir oyun, 3-1'lik galibiyet. Ancak ikinci yarıda istemediğimiz oyun ve beraberlik var. İlk yarıda iki forvetli ilk maçımızdı. Son derece başarılı bir performans gösterdi oyuncularımız. Şanssız iki tane sakatlığımız oldu. Osimhen ve Sallai sakatlıklarından dolayı zorunlu değişiklikler yaptık. Bu da oyuna olumsuz etki etti. Kasımpaşa'y ı kutluyorum, maçı bırakmadılar. Bu maçı kazanmış olsaydık 7'de 7 yaparak Galatasaray tarihinin en iyi başlangıcını yapacaktık. Rekoru kıramadık, üzüldük.. Ancak bu Galatasaray'ın ilk yarıdaki futbolu bundan sonraki maçlara yayarak devam edeceğimizi düşünüyoruz. Bunu yol kazası olarak değerlendiriyoruz. İlk yarıdaki Galatasaray'ı hep gösterecek performansı takıma kazandırmamız lazım.

"Genç bir hakem için iyi maç idare ettiğini düşünüyorum"

Kendilerine çok kolay penaltı verildiğini söyleyen Hatipoğlu, "Bu maçı hakeme bağlamak doğru olmaz. Genç hakemleri destekliyoruz. Ancak önde olduğumuz maçlarda hakemler çok kolay veriyor. Adana Demirspor, Fenerbahçe ve bu maç! Yine çok kolay penaltı verildi, VAR müdahalesi ile verildi. Uzun süre incelendi. Sanki biz öndeyken, hakemler daha rahat penaltı arıyor. Bu maçın hakemi iyi maç yönetti, genç bir hakem için iyiydi. Ancak skora göre penaltılar kolay veriliyor." ifadelerini kullandı.

"Yorgunluklar ortaya çıktı"

İbrahim Hatipoğlu yoğun fikstür ile ilgili ise şu ifadeleri kullandı: "Fikstürün yoğun olacağını biliyorduk, ona göre takım kurduk. Rotasyon diyemeyiz, ilk yarı çok iyiydik. Kimse eksiklikleri hissetmedi ama yorgunluklar ortaya çıktı. Okan Hoca, bu maçı yarın oynayabileceğimizi söyledi. Böyle fırsat ve olanak vardı. Ancak TFF böyle takdir etmiş. 3-0 öne geçtiğimiz maçı kazanarak bitirmeliydik."

Senin için hazırladığımız haberler