İbrahim Hatipoğlu: "Herkes dünya yıldızlarını izleyecek"

03.10.2024 - 17:05 | Son Güncellenme: 03.10.2024 - 17:11

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimizden Galatasaray, deplasmanda Letonya temsilcisi Rigas FS ile karşılaşacak. Karşılaşma öncesi Galatasaray yöneticisi İbrahim Hatipoğlu konuştu.

İbrahim Hatipoğlu: "Herkes dünya yıldızlarını izleyecek"

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Hatipoğlu, UEFA Avrupa Ligi'nde oynanacak olan Rigas FS - Galatasaray maçı öncesi TRT Spor'a açıklamalarda bulundu.

"Maça gelen herkes dünya yıldızlarını izleyecek"

Letonyalı taraftarların dünya yıldızlarını izleyeceklerini ifade eden İbrahim Hatipoğlu, "Bence Rigas yine dünya yıldızlarını izleyecek. Bizim takımımızda sadece Osimhen değil dünya yıldızı; Icardi, Mertens, Muslera, Yunus... bizim takımımız yıldızlardan oluşan bir takım. Bence bugün maça gelen herkes dünya yıldızlarını izleyecek" dedi.

Sözlerine devam eden Hatipoğlu, "Galatasaray, kadrosu her zaman yıldızlarla dolu olur. Bugün de böyle bir kadro var. Bu kadronun en büyük hedefi de Avrupa'da başarılı olmak" şeklinde konuştu.

"Taraftarlarımızla birlikte keyifli bir mücadele izleteceğiz"

İbrahim Hatipoğlu, açıklamalarını şu sözlerle noktaladı: "Letonya küçük bir ülke, 2 milyondan az bir nüfusu var ama burada sokaklara baktığınızda aslında futbol burada en popüler spor değil. Burada tam bir futbol şehrine döndü Rigas. Bunun da temel sebebi Galatasaray. Galatasaray gittiği her yerde ciddi bir taraftar kitlesiyle o şehre hareket getiriyor. Bugün de bizi destekleyecek taraftarlarımızla birlikte keyifli bir mücadele izleteceğiz. Onlar da bence bizim yıldızlarımızla birlikte taraftarlarımızı da tanımış olacaklardır."

Senin için hazırladığımız haberler