İbrahim Kutluay: "Scottie Wilbekin, Milli Takım'da oynamak istiyor"

14.04.2018 - 21:41 | Son Güncellenme: 14.04.2018 - 21:41

İbrahim Kutluay: "Scottie Wilbekin, Milli Takım'da oynamak istiyor"

Darüşşafaka Doğuş Kulübü Basketbol İcra Kurulu Üyesi İbrahim Kutluay, NTV'de yayınlanan programda açıklamalarda bulundu.

Kutluay'ın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Dün akşam çok mutlu olduk ve basketbol bize çok büyük bir mutluluk yaşattı. Bu başarıda emeği geçen teknik ekibi ve oyuncu kardeşlerimi tebrik ediyorum. Darüşşafaka ile Doğuş Grubu'nun bu ilişkisinin bu noktaya gelmesi gurur verici.

 

"Önce bu oluşuma Ferit Şahenk inandı ve sonra bizleri inandırdı"

"Önce bu oluşuma Ferit Şahenk inandı ve sonra bizleri inandırdı, sonrasında Darüşşafaka Cemiyeti'de büyük destek oldu onlara da teşekkür ederiz. Fenerbahçe'de Euroleague'de şampiyon olursa Doğuş Grubu olarak 2 kupayla sezonu tamamlayacağız."

 

 

"Ferit Şahenk, çok duygusal bir insan ve maçları beraber izledik"

"Ferit Şahenk, çok duygusal bir insan ve maçları beraber izledik, bu başarı içinde yer almak bizleri çok gururlandırıyor. Dün salona gelen taraftarlarımız da müthiş bir destek verdiler. Doğru bir sponsorluk, profesyonel insanlar ve tesisler bizim başarıya gitmemizde katkıları oldu. Ayhan Şahenk Spor Salonu'nun yapımına yine destek olmuştuk ve artık Volkswagen Arena gerçeği var."

 

"Orhun Ene, Oktay Mahmuti hocalarımıza da teşekkür ederiz"

"Orhun Ene, Oktay Mahmuti hocalarımızın da bu başarıda büyük bir katkısı oldu onlara da teşekkür ederiz. Biz geçen sene Euroleague'de tecrübe edindik ve oralardan bugünlere geldik.Ferit Şahenk'in bize yol açması bu başarı için çok önemli oldu."

"Wilbekin, Milli Takımda oynamak istiyor"

"Oyuncular gelirken Obradovic - David Blatt gibi hocaların kendilerine neler katabileceklerini bilerek geliyorlar. Wanamaker'ın Fenerbahçe'de rolü ortada Will Clyburn CSKA'da çok ciddi süre alıyor. Scottie Wilbekin'in çıktığı seviye ortada ve Milli Takım'da oynamak istiyor. Türk vatandaşı olmak için başvurdu.

Obradovic başka bir koç, David Blatt ise bambaşka bir koç ve oyuncularla benimle Mithat Demirel'le müthiş bir ilişki ağı oluştu."

"Bu arada sadece Wilbekin'den bahsedemeyiz...."

"Wilbekin bu sezon takımın liderliğine oynayan gerilimde pozitif tepki veren konsantrasyonunu kaybetmeyen ve taraftarla bütünleşen bir oyuncu oldu. Bu arada sadece Wilbekin'den bahsedemeyiz, bütün oyuncular çok ciddi roller aldılar."

Senin için hazırladığımız haberler