İbrahim Özkul: 'Sonuçtan dolayı üzgünüz.'
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
İbrahim Özkul: 'Sonuçtan dolayı üzgünüz.'

Son 5 Haber

Konyaspor'da Adil Demirbağ'ın Trabzonspor maçı öncesi yaptığı konuşma ortaya çıktı: "Zoruma gidiyor"

Trabzonspor, PSG'nin eski teknik direktörü Laurent Blanc'ı istiyor

Konyasporlu Deniz Türüç, Trabzonspor maçının ardından TFF temsilcisiyle tartıştı!

Galatasaray'da Osimhen kararı! Trabzonspor maçında oynayacak mı?

VİDEO | Suudilerden çirkin tezahürat! "Umarım yaptıklarından sonra namaz kılmazlar"
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor

İbrahim Özkul: 'Sonuçtan dolayı üzgünüz.'
Spor Toto 1. Lig'in 4. haftasına konuk olduğu Ümraniyespor'a 2-0 yenilen Giresunspor'da üzüntü hakim.
Giresunspor Kulübü Başkan Yardımcısı İbrahim Özkul, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ümraniyespor karşısında alınan mağlubiyetin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.
İstanbul'a galibiyet parolasıyla gittiklerini ancak arzu ettikleri sonucu alamadıklarını ifade eden Özkul, şöyle konuştu:
"İlk üç maçımızı kazanmış, lige çok iyi başlangıç yapmıştık. Ümraniyespor karşısına da galibiyet parolasıyla çıkmıştık. Kazanarak, galibiyet serisini 4 maça çıkarmak istiyorduk ancak olmadı. Rakibimiz önünde 90 dakika iyi futbol oynamamıza rağmen, istediğimiz sonucu alamadık. Sonuçtan dolayı üzgünüz."
Özkul, milli maçlar nedeniyle lige verilecek bir haftalık arayı en iyi şekilde değerlendirmek istediklerini, bu süreçte Afjet Afyonspor'u konuk edecekleri 5. hafta karşılaşmasına daha iyi hazırlanma fırsatı yakalayacaklarını sözlerine ekledi.