Antalyaspor, Konyaspor’dan Ibrahim Sehic’i Transfer Etmek İstiyor

Ali Bozkurt
12.01.2023 - 10:08 | Son Güncellenme: 12.01.2023 - 10:19

Süper Lig'de Konyaspor forması giyen Ibrahim Sehic’e Antalyaspor göz dikti. Kırmızı-Beyazlılar, kaleci sorununu 34 yaşındaki oyuncuyla çözmek istiyor. Detaylar...

 Antalyaspor, Konyaspor’dan Ibrahim Sehic’i Transfer Etmek İstiyor

Koray GEÇGEL - AJANSSPOR ÖZEL

Süper Lig ekibi Antalyaspor, kaleci sorunun çözmek için transfer arayışına başladı. Devre arası transfer dönemi başlamasıyla birlikte kadroya ilk olarak kaleci transferi yapılacak. Kırmızı-Beyazlılarda hedef ise Süper Lig ekibi forması giyen tecrübeli kaleci oldu. Detaylar...

İlk hedef kaleci transferi

Ruud Boffin’in futbolu bırakma kararı alması, Alperen Uysal’ın da beklentileri karşılayamaması sebebiyle kaleci transferini ilk sıraya koyan Antalyaspor’da adaylar belli oluyor. Listesinde pek çok ismi barındıran Kırmızı-Beyazlılar, Konyaspor’dan Ibrahim Sehic’i kadrosuna katmak istiyor. Yeşil-Beyazlılarla olan sözleşmesi sezon sonunda tamamlanacak 34 yaşındaki file bekçisini devre arasında renklerine katmayı hedefleyen Antalyaspor, girişimlere de başladı. 

Bonservisini alabilir

2020-2021 sezonundan bu yana Konyaspor kalesini koruyan Boşnak eldivenin takımından ayrılabileceği öğrenildi. Alacaklarına karşılık Yeşil-Beyazlılarla bonservisini alabileceği iddia edilen deneyimli kalecinin, Antalyaspor’da forma giymeye de sıcak baktığı gelen haberler arasında yer aldı.

İlgini Çekebilir
Antalyaspor'a Nijeryalı orta saha!
Habere Git

150 maçta kaleye geçti

2018-2019 sezonunda Erzurumspor’a transfer olarak Süper Lig’le tanışan Sehic, Türkiye’de tam 150 maça çıktı. 2.5 sezondur Konyaspor formasını giyen Sehic, Yeşil-Beyazlılarla 84 maça çıkarken, kalesinde toplam 100 gol gördü. 28 mücadelede ise rakiplerine geçit vermedi.

Gikiewicz alternatif tutuluyor

Antalyaspor’un kaleci listesinde Polonyalı eldiven Rafal Gikiewicz de bulunuyor. Almanya ligi Bundesliga’da Augsburg forması giyen 35 yaşındaki file bekçisinin transfer olasılığının ise düşük olduğunu belirtildi. 

Alternatif isimler arasında son sıralarda yer alan 35 yaşındaki kaleci, bu sezon Bundesliga’da 11 maçta ter döktü. Deneyimli eldivenin Augsburg ile olan sözleşmesi sezon sonunda tamamlanacak.

İlgini Çekebilir
Hull City verdi, Antalyaspor transfer engelini kaldırdı
Habere Git

Rafal Gikiewicz'in performansı

Bu sezon Bundesliga ekibi Augsburg forması giyen  35 yaşındaki kaleci ligde 11 karşılaşmada forma giydi. Rafal Gikiewicz, kalesinde 17 gol yerken 2 maçtada gol yemedi.

Süper Lig güncel puan durumu

Senin için hazırladığımız haberler