"İbrahim Tatlıses'i dinliyor"

29.01.2020 - 18:28 | Son Güncellenme: 29.01.2020 - 18:28

İtalya Kupası'nda Milan'ın Torino'yu 4-2 mağlup ettiği karşılaşmada 2 golle turu getiren milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, TRT Spor'a yaptığı açıklamada sakatlıktan iyi döndüğünü açıkladı.

"İnşallah böyle devam ederim"

Bu şekilde oynamaya devam etmek istediğini söyleyen Çalhanoğlu, "2 hafta kötü bir sakatlık geçirdim. Bu aralar futbolcular çok sakatlanıyor, Avrupa Şampiyonası'nı kaçırma ihtimalleri oluyor. Sakatlık çok kötü bir şey. Hiç kimsenin böyle bir şey yaşamasını istemem. Çok iyi döndüm. Benim için de dünkü maç çok önemliydi. 2 gol atıp turu geçtik. İnşallah böyle devam ederim" dedi.

"Attığım 2. gol daha zordu"

Attığı 2. golün daha zor bir gol olduğunu söyleyen milli futbolcu, "Benim için attığım 2. gol daha zordu. Alan da dardı. Maçtan önce kaleci antrenörü yanıma geldi, 'Batistuta ile oynadım, önce kaleyi görür ve sert vurur' dedi. Ben de onun dediğini yaptım" ifadelerini kullandı.

"Ibrahimovic, İbrahim Tatlıses'i dinliyor"

Ibrahimovic'le aralarının iyi olduğunu vurgulayan Hakan, "Ibrahimovic'le çok iyi anlaşıyorum. Türkler'i çok seviyor. Saha içinde ve dışında çok iyiyiz. Tecrübeli bir oyuncu. O geldiğinden beri hiç kaybetmedik. Katkısı çok büyük. İnşallah böyle devam ederiz. Özel bir dostluğumuz var. Bazen birlikte kahve içmeye çağırıyor. Türkçe'den bazı kelimeleri biliyor. İbrahim Tatlıses'i dinliyor. Çok enteresan bir şey" dedi.

"Sanırım transferi olmadı"

Ricardo Rodrigues'in Fenerbahçe'ye transferinin olmadığını söyleyen Çalhanoğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

Ricardo Rodriguez bana Türkiye'yi sordu. Transfere çok sıcak bakıyordu, Fenerbahçe'ye gelmeyi çok istiyordu. Duyduğum kadarıyla transfer olmadı. Burada devam ediyor. Antrenmanlara çıkıyor.

Senin için hazırladığımız haberler