İbrahim Toraman'dan Arda Turan hakkında flaş açıklamalar !

08.07.2017 - 23:07 | Son Güncellenme: 08.07.2017 - 23:07

İbrahim Toraman'dan Arda Turan hakkında flaş açıklamalar !

AJANSSPOR ÖZEL - Beşiktaş'ın eski oyuncularından İbrahim Toraman, Radyospor'da yayınlanan Transfer Gündemi programında Salim Manav'a konuştu. 

Gündeme dair özel açıklamalarda bulunan Toraman'ın röportajından önemli satır başları şu şekilde: 

'Antrenör olmak istiyorum'

"Beşiktaş’a sahada lider bir oyuncu gerekiyordu. Çok olumlu bir transfer oldu Pepe. Özellikle Avrupa için Beşiktaş’a çok faydalı olacaktır. Gökhan İnler çok kaliteli isimdi ama daha kalitelileri var kadroda. Gitmesi hem takım hem de kendisi için daha hayırlı oldu. Futboldan sonra da futbolun içinde olmak isteyen insanlarız. Ben de kendimi geliştiriyorum Dil eğitimi olsun ya da antrenörlük kursları olsun. Biz hep futbolun içinde olduk. İnşallah ilerde de şartlar oluşunca antrenör olmak istiyorum"

'Beşiktaş’dan ayrıldıktan sonra...'

"Son 5 yıldır Beşiktaş hep ileri gidiyor. Şenol Hoca ve yönetim çok iyi anlaşıyor. Daha da iyi hale geleceklerini düşünüyorum. Futbolu biraz erken bıraktım ama o anki durumlar bunu gerektirdi. Beşiktaş’dan ayrıldıktan sonra başka bir takımda oynamak zor geldi. O atmosferden sonrasına alışmam kolay olmazdı"

'İbrahim Toraman’ın içinde olduğu olaylar çok büyütüldü'

"İbrahim Toraman’ın içinde olduğu olaylar çok büyütüldü. Çok kolay halledilebilecek sıkıntılardı ama bunlar geride kaldı. Bu yaşananlar geride kaldı, çok üstünde durmamak lazım artık. Ben Beşiktaş taraftarıyım. Allah bana nasip etti o formayı giyip kupalar kazandım. İçimde kalan tek şey, Beşiktaş formasıyla bir jübile yapabilmekti ama kısmet değilmiş"

'Uzun süre Milli formayı giyebilirdim'

"Ben 19-20 yaşlarında millil takıma çağırıldım. İlk çağıran isim de Şenol Hocaydı. Bazı sorunlar yaşanmamış olsa çok daha uzun süre Milli formayı giyebilirdim ama artık önüme bakıyorum. Geçmişe çok takılmıyorum"

'Cengiz Ünder M.City'ye kesinlikle gitmeli'

"Türk futbolu için en önemli şey gençler. Çok sayıda genç yeteneğimiz var ama alt yapıya gereken önem verilmiyor. Hep para verip alma taraftarı olduk şimdiye kadar.  Cengiz Ünder çok iyi bir örnek ama onun gibi daha çok genç yeteneğimiz var. Ben onun yerinde olsam M. City’ye giderim. Kendisini orada çok fazla geliştirebilir"

'Arda’nın psikolojisi bozuldu, Türkiye dönerse yanlış yapar'

"Arda bizim futbolumuzun önemli değerlerindendir. Arda’nın psikolojisi bozuldu ve belli bir noktaya geldi. Bizi Barcelona’da temsil ediyor ve biraz daha sakin olması gerekiyordu. Başarılı olanı aşağı çekmek gibi bir huyumuz var. Arda’nın da başına bu geldi. Ona destek olmamız ve kazanmamız lazım. Arda’nın da hatası vardır herkes gibi ve umarım bunlar düzeltilir. Bence Arda Türkiye’ye dönerse yanlış yapar. Orada kariyerine devam etmeli"

YASAL UYARI : BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler