İbrahim Toraman'dan önemli açıklamalar...

21.07.2017 - 16:28 | Son Güncellenme: 21.07.2017 - 16:28

AJANSSPOR - FIFA Lisans kursu için Erzurum'da bulunan Beşiktaş'ın eski oyuncusu İbrahim Toraman, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında önemli açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar:

Futbolu yaklaşık üç yıl önce bıraktım. Oyunculuk döneminde geliştiremediğimiz kısımları şimdi geliştiriyoruz. İşin analiz tarafı, antreman bilimi gibi kısımları geliştirmeye çalışıyoruz. 

Aboubakar'ı tercih ederdim
Babacar, Eder Lopes ve Negredo hepsi önemli oyuncular Avrupa takımlarında oynamış isimler ancak ben Aboubakar'ı tercih ederdim. Hem takımı tanıdı hem oyuncuları tanıdı kim nereden ortalar biliyor. Tabii burada önemli olan Şenol Güneş'in tercihleri. Futbol bir takım oyunu artık takıma uyum çok önemli ayrıca oyuncuların maliyeti de önemli

Pepe çok önemli bir oyuncu, Dünya çapında bir oyuncu ve bana göre sezonun transferi. Sadece savunmada değil hücumda da katkı verecektir. Yanında oynayan isimlere de örneğin Mitrovic'e katkı sağlayacaktir. 

Bana göre Beşiktaş diğer rakiplerinin bir adım önünde geçen senede böyleydi. Beşiktaş geçen sezonda şampiyon oldu. Bu sezonda ilk aday bana göre.

Herkesi bir hayali var ve bunun için yaşar. Hayalim tabi Beşiktaş'ın teknik direktörü olmak. Uzun yıllar kaptanlık yaptım. Farklı mevkilerde oynadığım için önemli tecrübelerim var. Ben kendime güveniyorum ancak geldiğimiz zaan kendimizi hazırlamış olmamız lazım

(YASAL UYARI: KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ)



Senin için hazırladığımız haberler