Eyüpspor'da İbrahim Üzülmez, Tuzlaspor maçı sonrası konuştu

Orhan Gülek
02.12.2022 - 23:23 | Son Güncellenme: 02.12.2022 - 23:31

TFF 1. Lig'de Tuzlaspor'u 2-0 mağlup eden Eyüpspor'un teknik direktörü İbrahim Üzülmez, oyuncularının sorumluluklarını sonuna kadar yerine getirdiğini söyledi.

Eyüpspor'da İbrahim Üzülmez, Tuzlaspor maçı sonrası konuştu

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto 1. Lig’in 16. haftasında Eyüpspor, Tuzlaspor’u konuk etti. Müsabaka ev sahibi ekibin 2-0'lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

Karşılaşma sonrası Eyüpspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez açıklamalarda bulundu.

"Seri yakaladığımızı düşünüyorum"

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Üzülmez, güzel bir sonuç aldıklarını belirterek, şu ifadeleri kullandı:

"Maçın başından sonuna kadar saha içinde oyunu domine eden ve kazanmak için mücadele eden bir oyuncu grubum vardı. Bodrumspor mağlubiyetinden sonra çok önemli bir seri yakaladığımızı düşünüyorum. Bu süreçte oyuncularım sorumluluklarını sonuna kadar yerine getirdiler. 

"Kolay olmayacak bir maçtı"

Bugün de hava şartlarına baktığınız zaman kolay olmayacak bir maçtı. Oyuncularımızın sahada disiplinli mücadelesiyle kazandığımız bir 3 puan oldu."

İlgini Çekebilir
Eyüp, tuzla buz etti!
Habere Git

"Bunları hoş görmek gerekiyor"

Oyun içerisinde bazı hatalar yaptıklarını da kaydeden Üzülmez, "Bunları hoş görmek gerekiyor. Mutluyuz, iyi bir gidişatımız var. Eğer yanılmıyorsam iç sahada 11. galibiyetimiz oldu. Bu, çok kolay bir seri değil. Bu, birlikteliğimizin bir ürünü. Şimdi ara var. Arayı en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Ondan sonra inşallah kaldığımız yerden çalışmaya devam edeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Üzülmez, Hamza Hamzaoğlu yerine gelmişti

Sezon başında Hamza Hamzaoğlu ile yollarını ayıran Eyüpspor, İbrahim Üzülmez'le anlaştı. Üzülmez, son görevini 2020 yılında Ankaragücü başında yapmıştı. İbrahim Üzülmez, teknik direktörlük görevinde en uzun süre çalıştırdığı takım ise Çaykur Rizespor. Üzülmez, Rizespor başında 32 karşılaşmada görev aldı. 

TFF 1.Lig'de lider Eyüpspor, bu maçla birlikte puanını 37'ye yükseltirken, Tuzlaspor 16 puanda kaldı. 

Senin için hazırladığımız haberler