Eyüpspor'da İbrahim Üzülmez, Bandırmaspor maçını değerlendirdi

Orhan Gülek
17.09.2022 - 23:05 | Son Güncellenme: 17.09.2022 - 23:09

Eyüpspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, Bandırmaspor karşısında alınan 4-1’lik galibiyet sonrası değerlendirmelerde bulundu. İşte tüm detaylar...

Eyüpspor'da İbrahim Üzülmez, Bandırmaspor maçını değerlendirdi

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto 1. Lig’in 6. haftasında Eyüpspor, konuk ettiği Bandırmaspor’u 4-1 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından basın toplantısında maçı değerlendiren Eyüpspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez açıklamalarda bulundu.

"Kolay bir takımla oynamadık"

Oyuncularının galibiyeti hak ettiğini ifade eden Üzülmez, “Hak ettiğimiz bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum. İlk 15 dakikayı saymazsak tüm maç boyunca galibiyeti isteyen bir takım görüntüsü içerisindeydik. Bugün belki de maçın ikinci yarısında oynadığımız oyunla bu sezonun en iyi işlerini yaptık diyebilirim. Oyuncularım galibiyeti hak ettiler. Dönen tüm topları neredeyse hepsini aldık. Ofansif anlamda tüm ileri hat oyuncularımızla üretken olduk. Attığımız gollerin yanı sıra bir o kadar da kaçırdığımız pozisyonlar var. Rakibimize çok da fazla pozisyon vermedik. Kolay bir takımla oynamadık. Bandırmaspor bu ligin sistem anlamında en doğru oynayan takımlarından bir tanesi. Hafta içerisinde rakibimizi analiz ederek önlemlerimizi aldık ve bugün sahada doğru bir şekilde uyguladık. " dedi.

İlgini Çekebilir
Eyüpspor evinde kral!
Habere Git

"Bazı mağlubiyetler vardır, hayırlı mağlubiyetler"

Takımda herkesin artık bir karakter koyduğunu söyleyen Üzülmez "Bizim için güzel bir galibiyet. Tabii ki lig uzun bir maraton ve bizim daha çok çalışmamız lazım. Bodrumspor maçından sonra oyuncularım bir karakter koymaya başladılar. Saha içerisinde bir sinerji yakalamaya başladık. Bazı mağlubiyetler vardır, hayırlı mağlubiyetler. Bodrumspor karşısında aldığımız mağlubiyette onlardan bir tanesiydi. Bandırmaspor’a bundan sonraki maçlarda başarılar diliyorum. Biz de önümüzdeki maçlarda daha fazla çaba göstererek Eyüpspor camiasını istediği noktalara ulaştıracağız" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler