Hamza Hamzaoğlu'yla yolları ayıran Eyüpspor, İbrahim Üzülmez ile anlaştı

Ali Bozkurt
09.05.2022 - 19:50 | Son Güncellenme: 10.05.2022 - 16:14

TFF 1. Lig ekiplerinden Eyüpspor, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile yollarını ayırdı. Eyüpspor, Hamzaoğlu'nun yerine ise İbrahim Üzülmesi getirdi. İşte detaylar...

Hamza Hamzaoğlu'yla yolları ayıran Eyüpspor, İbrahim Üzülmez ile anlaştı

Salim MANAV - AJANSSPOR ÖZEL

TFF 1. Lig ekiplerinden Eyüpspor, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile yollarını ayırdığını duyurdu. İstanbul ekibi teknik direktörlük görevi için İbrahim Üzülmez ile anlaşma sağladı.

Hamza Hamzaoğlu ile yollar ayrıldı

Eyüpspor, resmi açıklama yaparak teknik adam Hamza Hamzaoğlu ile yollarını ayırdıklarını açıkladı. Eyüpspor, ''Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ve ekibiyle karşılıklı konuşup anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Hamza Hamzaoğlu ve ekibine kulübümüze vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eder bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dileriz.'' paylaşımında bulundu.

İbrahim Üzülmez ile anlaşma sağladı

Hamza Hamzaoğlu ile yolların ayılmasından sonra Eyüpspor, 48 yaşındaki teknik adam İbrahim Üzülmez ile anlaşma sağladı. Eflatun-sarılılar, düzenlenen imza töreninde İbrahim Üzülmez ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı. Kulüpten yapılan açıklamada, “İbrahim Üzülmez’e ‘hoş geldin’ diyor, görevinde başarılar diliyoruz” denildi.

İbrahim Üzülmez'in teknik direktörlük kariyeri

Son görevini 2020 yılında Ankaragücü başında yapan İbrahim Üzülmez, sadece 6 maçta görev almıştı. İbrahim Üzülmez'in, teknik direktörlük görevinde en uzun süre çalıştırdığı takım ise Çaykur Rizespor. Üzülmez, Rizespor başında 32 karşılaşmada görev aldı.

Senin için hazırladığımız haberler