İbrahim Üzülmez'den Ferdi Kadıoğlu Ve Batshuayi Yorumu

06.08.2024 - 18:09 | Son Güncellenme: 06.08.2024 - 18:11

Son dakika spor haberi: Teknik Direktör İbrahim Üzülmez, Fenerbahçe forma giyen Ferdi Kadıoğlu ve Galatasaray'ın yeni transferi Michy Batshuayi hakkında konuştu. Detaylar haberimizde...

İbrahim Üzülmez'den Ferdi Kadıoğlu Ve Batshuayi Yorumu

AJANSSPOR - HABER

Teknik Direktör İbrahim Üzülmez, Galatasaray - Beşiktaş Süper Kupa finali, Süper Lig, Michy Batshuayi ve Ferdi Kadıoğlu için açıklama yaptı.

"Beşiktaş'a yeni bir İlhan Mansız geliyor"

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan İbrahim Üzülmez, "Beşiktaş için çok olumlu bir derbi oldu. Saha içerisinde doğru işler yapan bir Beşiktaş vardı. Galatasaray'da 2 yıl şampiyonluğun vermiş olduğu bir doyum vardı. Mauro Icardi belki de 5 km yakın koşu yaptı. Beşiktaş taraftar olarak da saha içerisindeki performansıyla maçı sonuna kadar hak etti. Beşiktaş'ta bu sezonun sürpriz ismi Milot Rashica olabilir. Mustafa Erhan Hekimoğlu, İlhan Mansız'ı andırıyor. Ülke futboluna ve Beşiktaş'a yeni bir İlhan Mansız geliyor" dedi.

Michy Batshuayi sözleri

Michy Batshuayi ile ilgili yapmış olduğu açıklamaya parantez açan İbrahim Üzülmez, "Michy Batshuayi ile ilgili yapmış oldum açıklamaya Fenerbahçeliler destek veriyor. Batshuayi, Fenerbahçe'de olsa Galatasaraylılar destek verecek. Benim için kimin ne söylediğin önemi yok. İsmail Kartal benim için bir değerdir. Röportajında İsmail Hoca'yı ima etme. Herkesin İngilizce, İspanyolca bilmesine gerek yok. 5 sezondur burasın bir tek kelime Türkçe mesaj vermedi. Bu doğru mu? İnsanlar fanatikliği bir kenara bıraksın. Yanlış neyse onu söyleyelim. Benim ülkemi temsil edersen seninle ilgili düşüncem değişir. Ancak benim değerimi düşürürsen ben seni eleştiririm. Bunun Galatasaray ile, Fenerbahçe ile, Beşiktaş ile ilgili yok" diye konuştu.

"Ferdi Kadıoğlu 30-35 milyon Euro eder"

Ferdi Kadıoğlu'yla ilgili olarak ise Üzülmez, "Ülkemizde şu anda en beğendiğim bek oyuncusu Ferdi Kadıoğlu. Fenerbahçe - Pendikspor maçında Ferdi ile yaşadığım diyalog vardı. İnsanlar onu konuşuyor, maç içerisinde bunlar olabiliyor. Ancak Ferdi 30-35 milyon Euro değerinde bir oyuncu. Teklifler gelebilir mi? Gelebilir" dedi.

"Erencan milli takım havuzunda olacaktır"

Erencan Yardımcı için ise İbrahim Üzülmez, "Erencan Yardımcı gelecek vadeden bir oyuncu. Pendikspor'da Mame Thiam ve Umut Nayir olduğu için çok fazla şans veremedik. Allah yardımcısı olsun. Eksik yönlerine geliştirerek milli takımımızın geniş havuzunda olacaktır" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler