İbrahim Üzülmez'den iddialara yalanlama: "Gelecek teklifleri elbette değerlendiririm"

22.08.2024 - 15:19 | Son Güncellenme: 22.08.2024 - 15:23

Teknik Direktör İbrahim Üzülmez'den Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe, teknik direktör Jose Mourinho ve Mustafa Hekimoğlu yorumu geldi. Detaylar haberimizde...

İbrahim Üzülmez'den iddialara yalanlama: "Gelecek teklifleri elbette değerlendiririm"

AJANSSPOR-HABER

Son olarak Trendyol Süper Lig'de Pendikspor'u çalıştıran teknik direktör İbrahim Üzülmez, Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe, Jose Mourinho ve Mustafa Hekimoğlu hakkında konuştu.

"Beşiktaş'ı ilk 2 hafta sonunda ön plana çıkarabiliriz"

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan İbrahim Üzülmez, "Süper Lig'de Beşiktaş'ı ilk 2 hafta sonunda ön plana çıkarabiliriz. Antalyaspor maçında yenik duruma düşmesine rağmen 20 dakika çok etili bir futbol ortaya koydu ve reaksiyon gösterdi.

"Mourinho, İsmail Kartal'ın oynattığı futbolun gerisinde"

Beşiktaş'ta Rafa Silva ve Ciro Immobile ön plana çıktı. Fenerbahçe'de Jose Mourinho'nun kariyerine büyük saygı duyuyorum. Ancak Fenerbahçe'nin şu anda oynadığı futbol İsmail Kartal'ın oynattığı futbolun gerisinde.

"Eyüpspor keyif veriyor"

Fenerbahçe, Göztepe maçının son 20 dakikasında büyük takım refleksini gösteremedi. Arda Hoca (Turan) ile Eyüpspor ön plana çıktı. Oynadığı futbol keyif veriyor" dedi.

Beşiktaş'a yeni İlhan Mansız

Mustafa Hekimoğlu hakkında ise Üzülmez, "Mustafa Hekimoğlu bu sezon çıkışa imza atacak. Mustafa hem Türk futbolunun hem de Beşiktaş'ın geleceği konumunda. Mustafa Hekimoğlu stil olarak İlhan Mansız'a benziyor" diye konuştu.

İddiaları yalanladı

İbrahim Üzülmez, Süper Lig takımıyla anlaşmak üzere olduğuna dair çıkan haberleri yalanladı.

"Hiçbir Süper Lig kulübü ile bir temasım yok"

Üzülmez, "Şu anda Süper Lig'de her takımın bir hocası var ve hepsine başarılar diliyorum. Hiçbir Süper Lig kulübü ile bir temasım yok, ilerleyen dönemlerde yaşanabilecek ayrılıklar sonrası gelecek teklifleri elbette değerlendiririm. Ancak şu anda tüm meslektaşlarıma saygı duyarak zamanımı bekliyorum" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler