Ibrahima Yattara 5 yıl sonra futbola geri döndü! İşte yeni takımı...

24.01.2022 - 10:10 | Son Güncellenme: 24.01.2022 - 13:42

2015 yılında futbol kariyerini noktalayan Trabzonspor'un eski futbolçusu İbrahima Yattara 5 yıl sonra futbola geri dönüyor. İşte Gineli futbolcunun yeni takımı...

Ibrahima Yattara 5 yıl sonra futbola geri döndü! İşte yeni takımı...

Yeşil Çivril Belediyespor forması giyecek

Süper Lig'de 8 yıl boyunca Trabzonspor formasını giyen ve Karadeniz ekibinin efsaneleri arasına giren İbrahim Yattara 2015'te bıraktığı futbola geri dönüyor. 41 yaşındaki Yattara Denizli Süper Amatör Lig ekibi Yeşil Çivril Belediyespor ile anlaştı. Gineli yıldızın bu hafta Çivril’e gelerek resmi imzayı atması bekleniyor.

Yeşil Çivril Belediyespor Başkanı Yasin Gökyaş, kulüpte futbol oynamış olan Acun Ilıcalı'nın yanında Futbol TV'de çalışan 26 yaşındaki Ahmet Kılınç'ın Yattara'nın transferinde aracı ve sponsor olduğunu belirtti.

Maçtan maça gelecek

Gökyaş, "Yattara yarın Çivril'e gelecek ve anlaşmaya imza atacağız. İstanbul'da olan Yattara maç günü Çardak havaalanına inecek ve 100 kilometre mesafede ki ilçemize gelip maçını oynadıktan sonra akşam uçağı ile dönecek. Yattara sayesinde tribüne daha çok taraftarımız gelecektir. Ayrıca forma satışından kulübe gelir bekliyoruz. Hedefimiz 3. Lig" dedi. 

İlgini Çekebilir
Yattara'dan söz: Trabzonspor şampiyon olursa...
Habere Git

Amatör takımlara destek vermek ve sosyal farkındalık yaratmak için 

Ibrahima Yattara'nın basın danışmanı Derda Vatansever Ajansspor'a yaptığı açıklamada, amatör takımlara destek vermek ve sosyal farkındalık yaratmak için böyle bir transfere imza attığını belirterek, "Yeşil Çivril Belediyespor Kulübü'nün lisanslı futbolcusu olacak. İki veya veya üç maçlığına Denizli'ye giderek maçların son 15-20 dakikasında oynayacak" dedi. 

"Üç büyüklerden ciddi teklifler aldım"

Yattara'da Ajansspor'dan Ahmet Uykan'a verdiğö röportajda Trabzonspor'da oynadığı dönemde İstanbul ekiplerinden transfer teklifleri aldığını belirterek, "Üç kulüpten de ciddi teklifler aldım ama Trabzonspor'dan ayrılmayı hiç bir zaman düşünmedim." demişti.

"Trabzonspor şampiyon olursa kolbastı oynayacağım"

Şampiyonluk yolunda hedefine emin adımlarla ilerleyen eski Trabzonspor'la ilgili olarak ise Gineli futbolcu, "Her şeyden önce takım oldular. Kadrodaki oyuncular birbirinden kaliteli. Arkadaşlık ve inanmışlık üst seviyede. Bütün bunlar başarıyı beraberinde getiriyor. Trabzonspor şampiyon olursa ve kutlamalara davet edilirsem kolbastı oynayacağım. Benimle birlikte kazanılan maçlardan sonra kolbastı oynamak gelenek haline geldi" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler