Ibrahimovic, Türkiye'ye gelecek mi? Erkan Zengin açıkladı!

30.04.2020 - 14:52 | Son Güncellenme: 30.04.2020 - 15:07

Ibrahimovic, Türkiye'ye gelecek mi? Erkan Zengin açıkladı!

Adana Demirspor'un tecrübeli futbolcusu Erkan Zengin, Fenerbahçe'ye gerçekleşmeyen transferi, Trabzonspor süreci, Zlatan Ibrahimovic, Jimmy Durmaz ve Tarık Çamdal'la ilgili açıklamalarda bulundu.

'Usta aşçı oldum'

Ajansspor Instagram canlı yayınında Salim Manav'ın konuğu olan Erkan Zengin, "Karantina günlerinde ailemle vakit geçiriyorum. Karantina sürecinde yemek yapmayı öğrendim. Usta aşçı oldum diyebilirim. Bütün yemekleri yapabilirim, yemeklerimi yiyen insanlar da çok beğeniyor. Bu akşam tantuni yaptım, çok güzel olmuştu." ifadelerini kullandı.

'Adana Demirspor'da olmaktan mutluyum'

Adana Demirspor günlerinden bahseden Zengin, "Adana'da günlerim güzel geçiyor. Bu süreç bizlere futbolu özletti. Ligler başlayınca hedefimiz şampiyon olmak. Adana Demirspor'da başkanımız Murat Sancak ve Metin Ağabey'in (Korkmaz) yoğun çabası var. Adana Demirspor'da olmaktan dolayı çok mutluyum. Taraftarı olan takımlarda forma giydim. Bu konuda şanslıyım. Son 6 maç oynanacak, sanırım seyircisiz oynanacak. Bunun sıkıntısını yaşayacağız. Adana Demirspor taraftarının maç içerisinde bize %25 katkısı oluyor." dedi.

'Futbolu bırakmayı düşünüyorum' açıklaması...

Erkan Zengin, 'Futbolu bırakmayı düşünüyorum' açıklamasıyla ilgili olarak ise "O dönem yanlış anlaşıldım. Ben o süreçte koronavirüs salgını sebebiyle zor bir dönemden geçtiğimizi söyledim." diye konuştu.

'Fenerbahçe ile ön protokol imzalamıştım'

Zengin, Fenerbahçe'ye gerçekleşmeyen transferini şu şekilde anlattı:

"Fenerbahçe ile ön protokol imzalamış ve sonrasında İsveç'e gitmiştim. Bu süreçte Eskişehirspor, Trabzonspor ile anlaşmıştı. Fenerbahçe'ye transferim bundan dolayı olmadı. Trabzonspor'a gittiğim için pişmanlık yaşamadım. Trabzonspor'da tüm maçlarda oynadım. Trabzonspor'da çok mutluydum, ben maç oynayınca mutluyum."

Zlatan Ibrahimovic'in Interli eski golcü Ronaldo'dan daha iyi olduğunu söyleyen Erkan Zengin, 'Ibrahoviç, Türkiye'ye gelecek mi?' sorusuna, "Zlatan Ibrahimovic 38 yaşında. Zlatan Ibrahimovic'i Türkiye'ye 40 yaşında mı transfer edeceğiz? Türkiye'ye artık yaşlı yıldız oyuncuları transfer etmemiz lazım." cevabını verdi.

Jimmy Durmaz sözleri

Zengin, Galatasaray'da forma giyen Jimmy Durmaz'ın performansıyla ilgili olarak, "Jimmy Durmaz'ın Galatasaray'daki durumu benim Beşiktaş sürecime çok benziyor. Jimmy, Galatasaray'da sürekli oynasa daha farklı olabilirdi. Jimmy çalışıp sırasını bekleyecek." açıklamasında bulundu.

'Tarık Çamdal Galatasaray döneminde şanssızdı'

Erkan Zengin takım arkadaşı ve kayınbiraderi Tarık Çamdal hakkında şu ifadeleri kullandı:

"Tarık Çamdal hem iyi insan hem de iyi futbolcu. Kendisi kardeşimle evli. Tarık Çamdal Galatasaray döneminde şanssızdı. Tarık'ın döneminde Galatasaray'da iyi oyuncular vardı. Tarık'ın en büyük sıkıntısı uzun süre maç oynamamak oldu. Galatasaray taraftarı Tarık'a kızmış olabilir. Futbolda bunun örnekleri çok. 1-2 yıl futbol oynamadığınız zaman futbol hayatınız bitebilir. Fakat Tarık şu anda Eskişehirspor günlerini hatırlatıyor. Adana Demirspor performansı gayet iyi."

Zengin, çalıştığı en iyi teknik direktörün Ersun Yanal, en iyi kalecininde Rüştü Reçber olduğunu söyledi.

Senin için hazırladığımız haberler