İbrahimovic‘ten takım arkadaşına, “Pizzacı mısın, yoksa futbolcu mu?”

21.02.2021 - 16:22 | Son Güncellenme: 21.02.2021 - 16:35

İtalya Ligi haberleri... AC Milan’ın tecrübeli forveti Zlatan İbrahimovic, bu kez yeni takım arkadaşı Norveçli Jens Petter Hauge’ye takıldı. İsveçli golcü, “Pizzacı mısın, yoksa futbolcu mu?” dedi. İşte detaylar...

İbrahimovic‘ten takım arkadaşına, “Pizzacı mısın, yoksa futbolcu mu?”

AJANSSPOR - HABER

Sezon başında Norveç kulübü Bode/Glimt’ten 5 milyon Avro bonservis bedeliyle Milan’a katılan genç forvet Hauge, İbrahimovic ile olan sıkı iletişiminden bahsetti. Amerikan CBS Sports kanalına konuşan Norveçli oyuncu, İbrahimovic ile hemen hemen aynı dili konuştuğunu söyledi. 

Ibrahimovic, “Pizzacı mısın, yoksa futbolcu mu?”

Ibrahimovic‘in kendisine “Pizzacı mısın, yoksa futbolcu mu?” dediği anısını anlatan Hauge, “Bir gün soyunma odasına yeni bir şapka ile gelmiştim. İbrahimovic benim ile “Pizzacı mısın, yoksa futbolcu mu?” diye dalga geçmişti.

İnsanların şaka yapmasını seviyorum. Ibrahimovic, İtalyanca konusunda bana çok yardımcı oluyor. Çünkü neredeyse aynı dili konuşuyoruz. Onun ile kendi dilimizde rahat konuşabiliyoruz” ifadelerini kullandı.

Milan’a karşı etkileyici bir performans göstermişti

2016 yılında henüz 16 yaşındayken Bode’de A Takım’a yükselen Jens Petter Hauge, 2020 yılına kadar 106 maça çıkıp 24 gol atma başarısı gösterdi. 

Geçtiğimiz sezon Norveç ekibi Bode’de oynarken Milan’a karşı son derece etkileyici bir oyun ortaya koyması, AC Milan ekibini harekete geçirmişti. AC Milan yeni bir Haaland’ı kaçırmamak için Hauge’yi ilk sıraya alıp kulübüyle hemen görüşmelere başlamıştı. 

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Milan’a karşı gol atan Norveçli futbolcu, maçtan hemen sonra Milan yöneticilerini Bode yöneticileri ile aynı masaya oturttu. Milan, transfer sezonu kapanmadan 5 milyon Euro karşılığında Bode’den Hauge’yi kadrolarına katmış oldu. 

“Haaland gitme demişti”

AC Milan’a transfer olmadan önce bir Belçika kulübüne gitmekten son anda vazgeçen Hauge, bu kararı almakta Haaland’ın önemine değindi.

Hauge, “Haaland ile çok konuşuyorum. Geçtiğimiz yaz aylarında neredeyse bir Belçika ekibine gidiyordum. Haaland, bu teklifi geri çevirip daha iyisini beklemem konusunda beni ikna etti.” diyen Hauge, bu yıl Milan ile 10 maça çıkıp 1 gol attı, 4 asist yaptı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler