İbre Kocaman'a çevrildi! Belçika basını yazdı...

15.04.2020 - 12:07 | Son Güncellenme: 15.04.2020 - 12:15

Deneyimli teknik direktör Aykut Kocaman'ın kariyerine nerede devam edeceği merak konusu oldu. Belçika basınından Aykut Kocaman ile ilgili bir iddia ortaya atıldı. Kocaman, ne düşünüyor? Avrupa'da çalışmaya sıcak bakıyor mu? Kocaman'da çarpıcı gelişme.

İbre Kocaman'a çevrildi! Belçika basını yazdı...

Süper Lig'de son olarak Konyaspor'da görev yapan Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Aykut Kocaman ile ilgili bir iddia ortaya atıldı. Aykut Kocaman hangi takımın başına geçecek? Yeni adresi neresi olacak? Royal Antwerp ile anlaştı mı? Yaşananlar ve detaylar...

Fenerbahçe'de önemli başarılar elde etti

AJANSSPOR

Fenerbahçe ile şampiyonluklar yaşayan ve sarı-lacivertlilerin başında olduğu süre zarfında UEFA Avrupa Ligi'nde yarı final gören Kocaman, daha sonra Konyaspor'u Avrupa arenasına taşımayı başarmıştı.

Royal Antwerp, Aykut Kocaman'ı istiyor

Aykut Kocaman ile ilgili Belçika basınından bir iddia geldi. İddiaya göre; teknik adam arayışında olan Royal Antwerp, ibreyi Aykut Kocaman'a çevirdi.

İbre Kocaman'a döndü iddiası

Belçika basınında yer alan haberlere göre; Royal Antwerp, Fenerbahçe'nin de peşinde olduğu Marc Wilmots ile ilgileniyordu.

Kocaman teklife henüz yanıt vermedi

Wilmots'un bu teklifi sarı-lacivertliler için reddettiği belirtilirken, Belçikalı teknik direktörün ardından ibrenin Aykut Kocaman'a döndüğü ancak; şu anda herhangi bir takımı çalıştırmayan Kocaman'ın bu teklife henüz yanıt vermediği ifade edildi.

Kocaman, Avrupa için ne demişti?

Yakın zamanda adı tekrar Fenerbahçe ile anılan Kocaman, herhangi bir görüşmenin söz konusu olmadığını dile getirmişti. Kocaman, daha önce kendisiyle yapılan bir röportajda ise Avrupa'da takım çalıştırma düşüncesine sıcak baktığını ifade etmişti. 

Senin için hazırladığımız haberler