Icardi ailesi karıştı! Bikinili Wanda Nara... İğrenç

Cüneyt Muharremoğlu
17.12.2022 - 17:13 | Son Güncellenme: 17.12.2022 - 17:48

Magazin haberi... Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'nin kardeşi Guido Icardi'nin yaptığı Wanda Nara paylaşımları Arjantin'de olay oldu.

Icardi ailesi karıştı! Bikinili Wanda Nara... İğrenç

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'ın Paris Saint Germain'den kiralık olarak transfer ettiği Arjantinli yıldız Mauro Icardi, boşandığı eşi Wanda Nara ile ilişkisi nedeniyle magazin gündeminden düşmüyor.  Wanda Nara'nın yalanlamasına karşın şarkıcı L-Gante ile öpüşürken görüntülerin yayınlanması kardeş Mauro'nun kardeşi Guido Icardi'yi isyan ettirdi. 

Icardi tedavi için Arjantin'de

Galatasaray'da antrenmanda sakatlanan Mauro Icardi, tedavisi için ülkesi Arjantin'e gitti. Arjantinli futbolcu, ailevi nedenlerle İstanbul'a dönüşünün daha geç olacağını sarı kırmızılı yetkililere bildirdi.

Okan Buruk, Arjantin basınını suçladı: Magazin ön planda

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Icardi'ye sahip çıkarak "Arjantin'de magazin çok ön planda. Magazindeki haberi alıp Türkiye'de servis etmek... Sanki BBC'nin haberiymiş gibi vermek saçma oluyor" dedi. 

İlgini Çekebilir
Flaş iddia! Wanda Nara, Icardi'yi evden kovdu
Habere Git

Okan Buruk: Icardi düzgün bir insan

Icardi'nin sakatlığı bulunduğunu söyleyen Buruk, şöyle konuştu: "Gelip çalışmalara başlayacak inşallah 1-2 hafta içerisinde. Icardi'nin ne kadar karakterli, kaliteli, düzgün bir insan olduğunu her seferinde söylüyoruz. Bu tür şeyler çıkıyor. Bu tip şeyler Galatasaray aleyhinde çıkartılıyor ve bizi üzüyor."

Guido Icardi'den Wanda Nara paylaşımı

Okan Buruk'un söylemine karşın Mauro Icardi'nin kardeşi Guido Icardi'nin sosyal medyadan yaptığı Wanda Nara paylaşımı yine Arjantin magazin basınına düştü.

Rötüşsuz Wanda Nara fotoğrafı: İğrenç...

Guido Icardi, üzerine "Yaşamak iğrenç" yazısı bulunan rötüş yapılmamış bir Wanda Nara fotoğrafını paylaştı. Icardi'nin kardeşi kısa süre sonra bu gönderiyi sildi.

İlgini Çekebilir
Mauro Icardi'den gelen mesaj Galatasaray'ı şoke etti!
Habere Git

Guido Icardi durmadı: İğrenme!

Paylaşımı silme nedeni için yine sosyal medyasından açıklama yapan Guido Icardi,  "Saldırmasınlar diye onun fiziğinden bahsetmiyorum. Bana en iyi görünen fotoğraf bu" dedi. Kardeş Icardi, daha sonra Wanda Nara'nın beyaz bir elbise içindeki başka bir fotoğrafını yayınladı ve üstüne "İğrenme" yazdı. 

"İnsanlar bilmeli"

Daha sonra hikaye bölümünde bir paylaşım daha yapan kardeş Icardi, "Aileyi mahveden o. Kız kardeşimi gasp, annemi manipüle etmek istedi. Herkes yüzümüze gülüyor. İnsanlar bilmeli" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler