Galatasaray'da Mauro Icardi, Gol Sayısında Falcao'yu Son 5 Yılı Katladı!

09.05.2023 - 10:45 | Son Güncellenme: 09.05.2023 - 13:02

Süper Lig'in lideri Galatasaray'da Arjantinli golcü oyuncu Mauro Icardi, Başakşehir maçında attığı golle son 5 yıla damga vuran golcü oyuncu oldu. Detaylar...

Galatasaray'da Mauro Icardi, Gol Sayısında Falcao'yu Son 5 Yılı Katladı!

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'de kendi sahasında Başakşehir'i 1-0 mağlup eden Galatasaray'da tek golü penaltıdan Mauro Icardi attı. Sarı-Kırmızılılarda golcü oyuncu 15 gol sayısına ulaşarak son 5 yıla damgasını vurdu. Detaylar...

Derbileri es geçmedi

Galatasaray'ın PSG'den sezon sonuna kadar kiraladığı Arjantinli golcü oyuncu Mauro Icardi, Fenerbahçe ve Beşiktaş derbilerinde gol atma başarısı elde etti. Golcü oyuncu Beşiktaş'a ilk devrede 2 gol atarken ikinci devre oynanan karşılaşmada ise 1 gol attı. İlk devrede Fenerbahçe'ye karşı ise deplasmanda 1 gol 1 asist yapma başarısı gösterdi. Ayrıca Falcao'da Fenerbahçe ve Beşiktaş'a gol atma başarısı elde ettiler.

22 gole katkı sağladı

Galatasaray ile bu sezon 15 karşılaşmada sahaya çıkan Mauro Icardi, 15 gol atarken 7 asist yapma başarısı elde etti. 30 yaşındaki forvet ayrıca son 5 karşılaşmada takımına 6 gol ve 1 asist ilke 7 skor katkısı yaptı. Icardi, ligde 15 golün 11'ini Nef Stadı'nda ağlara gönderdi.

İlgini Çekebilir
Süper Lig’de son düzlük! İşte Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın kalan maçları…
Habere Git

Son 5 sezona damga vurdu

Galatasaray'da 2017-18 sezonunda Bafetimbi Gomis, 29 golle lig tarihine geçmişti. Sonraki sezonlarda Aslan'ın yıldızları beklendiği kadar skor üretemedi. 2018-19'da Onyekuru 14, 2019-20'de Falcao 10, 2020-21'de yine Falcao 9 ve geçen sezon Kerem Aktürkoğlu 10 golle Galatasaray'ın en skorer isimleri olmuştu. Mauro Icardi, ligde sadece 20 maçta forma giymesine rağmen 15 kez ağları sarstı ve son 5 sezondaki en golcü oyuncu oldu.

Fenerbahçe derbisinde 14 dakika oynadı

Kadıköy'de Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup eden Galatasaray'da Mauro Icardi, karşılaşmaya son 14 dakika kala dahil oldu. Yıldız oyuncu 14 dakikada Kerem Aktürkoğlu'na gol pası verirken son dakikada attığı golle ise skoru belirlemişti. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray'ın penaltı kararı doğru mu? beIN Trio Ekibi değerlendirdi!
Habere Git

En fazla skoru Kayserispor'a

Süper Lig'in 29. haftasında kendi sahasında konuk ettiği Kayserispor'u 6-0 mağlup eden Galatasaray,'da karşılaşmada Icardi 3 gol atarken 1 asist yapma başarısı elde etti. 90 dakika sahada kalan Arjantinli oyuncu Süper Lig'de en fazla golü Kayserispor'a atmış oldu.

Kadıköy galibiyeti getirdi

Galatasaray'da sakatlıklardan kurtulamayan Radamel Falcao, yıllar sonra gelen Kadıköy galibiyetinde penaltıdan açılış golünü atmayı başaran isim olmuştu. Icardi ise devre başında oynanan maçta galibiyeti getiren isimlerin baş mimarı oldu. Falcao, Beşiktaş'a 1 gol atarken Icardi ise Beşiktaş'a 3 gol atma şansı elde etti.

Senin için hazırladığımız haberler