Icardi gidiyor mu, kalıyor mu? İtalyanlar böyle duyurdu!

Orhan Gülek
05.07.2024 - 16:28 | Son Güncellenme: 05.07.2024 - 16:49

Transfer haberleri.... Süper Lig'de 2023-2024 sezonunu 102 gibi rekor bir puanla şampiyon olarak kapatan Galatasaray'da Mauro Icardi'nin geleceği belli oldu. İşte detaylar...

Icardi gidiyor mu, kalıyor mu? İtalyanlar böyle duyurdu!

Orhan GÜLEK - DIŞ HABER

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi ile ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. İtalyan basını, Arjantinli santrforun Galatasaray'daki geleceğini açıkladı.

İtalyan basınından Icardi açıklaması

Galatasaray'da son iki sezon gelen şampiyonluğun en büyük pay sahiplerinden biri olan Arjantinli golcü Mauro Icardi'nin son dönemde adı pek çok takımla anılıyordu. Bugün İtalyan basınında Icardi'nin geleceği hakkında çarpıcı bir iddia yer aldı.

Icardi, Galatasaray'da kalacak

Fantamaster'da yer alan habere göre; Icardi gelecek sezon kesin olarak Galatasaray'da kalıyor. Ayrıca Como kendini, Fabregas'ın fikirlerine uygun ve her şeyden önce mali açıdan sürdürülebilir profillere odaklayacak.

Icardi, Como ile anılıyordu

Son iki sezondur gelen şampiyonlukların en büyük paydaşlarından biri olan Arjantinli golcü, sarı-kırmızılı taraftarların da sevgilisi haline geldi. Erden Timur'un Galatasaray'daki görevinden ayrılmasının ardından, Instagram hesabında Galatasaray'a ait her şeyi kaldırarak takımdan ayrılacağına dair söylentileri alevlendiren Mauro Icardi'nin adı bir süredir, Como ile anılıyordu.

Mauro Icardi'nin performansı

Mauro Icardi, geride bıraktığımız sezon Galatasaray formasıyla 47 maça çıktı. Arjantinli santrfor, 32 gol ve 12 asist kaydederek 44 gole direkt katkıda bulundu.

Icardi'nin güncel piyasa değeri

Icardi'nin sarı-kırmızılılarla olan sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor. 31 yaşındaki golcünün güncel piyasa değeriyse 17 milyon Euro.

Senin için hazırladığımız haberler