Galatasaray'da Icardi Golle Döndü, Kerem Aktüroğlu Gollerine Devam Etti

Ali Bozkurt
08.01.2023 - 22:59 | Son Güncellenme: 08.01.2023 - 23:05

Süper Lig 18. haftasında Fenerbahçe'yi deplasmanda Oliveira, Kerem Aktüroğlu ve Icardi'nin golleriyle 3-0 mağlup eden Galatasaray'da istatistikler değişti. Detaylar...

Galatasaray'da Icardi Golle Döndü, Kerem Aktüroğlu Gollerine Devam Etti

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'in 18. haftasında Fenerbahçe'yi deplasmanda 3-0 mağlup eden Galatasaray'da Icardi, sakatlıktan 1 gol ve 1 asist ile dönerken Kerem Aktürkoğlu, gol sayısını 6'a çıkarmayı başardı. İşte detaylar...

Kerem Aktürkoğlu gol sayısını 6 yaptı

Fenerbahçe maçının  78. dakikasında sahneye çıkan Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray'ı 2-0 öne geçiren golü attı. Oyuna sonradan giren Mauro Icardi’nin pasında ceza sahası içine sağ taraftan girip yaptığı vuruşta meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. 24 yaşındaki futbolcu böylece bu sezon ligdeki 6. gol sevincini yaşadı. Başarılı futbolcunun Türkiye Kupası’nda da 1 golü bulunuyor.

Kerem Aktürkoğlu yerini Mata'ya bıraktı

Mücadeleye 11’de başlayan Kerem Aktürkoğlu, 90+3. dakikada yerini Juan Mata'ya bıraktı.

Son olarak Medipol Başakşehir maçında oynayan Galatasaray’ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi, sakatlığının ardından ligde 3 maç sonra Fenerbahçe derbisinde görev aldı. Derbide gol de atan Icardi, bu sezonki 5. gol sevincini yaşadı.

Arjantinli futbolcu Mauro Icardi, sakatlığının ardından ilk kez derbide görev aldı. 29 yaşındaki futbolcu, FIFA Dünya Kupası arasında 30 Kasım’daki antrenmanda sakatlanmıştı. 

Mauro Icardi, maçın 76. dakikasında Barış Alper Yılmaz’ın yerine oyuna dahil oldu.
Karşılaşmanın 90+10. dakikasında topu kapan Mauro Icardi ceza sahası içi sol çaprazdan yaptığı sert vuruşta meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 

Yıldız futbolu böylece bu sezonki 5. golünü kaydetti. Arjantinli futbolcu Beşiktaş derbisinde de fileleri havalandırmıştı. Arjantinli futbolcu, Kerem Aktürkoğlu’nun golünde de pası veren isim oldu.

Senin için hazırladığımız haberler