Galatasaray'ın Yıldızı Mauro Icardi, Antalyaspor Maçı Sonrası Konuştu

Akın Ungan
21.01.2023 - 21:20 | Son Güncellenme: 21.01.2023 - 21:30

Süper Lig'de Galatasaray, Antalyaspor karşısında 2-1 kazandı. Mücadelede 1 gol atan Mauro Icardi, maçın ardından açıklama yaptı. İşte tüm detaylar...

Galatasaray'ın Yıldızı Mauro Icardi, Antalyaspor Maçı Sonrası Konuştu

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Galatasaray ile Antalyaspor karşı karşıya geldi. Sarı-Kırmızılılar, zorlu mücadeleyi 2-1 kazandı. Karşılaşmanın gol perdesini ise Mauro Icardi açtı. Arjantinli yıldız oyuncusu, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Perdeyi Icardi açtı

Maçın 49. dakikasında üçüncü bölgede çok adamla top çeviren Galatasaray'da sağ taç çizgisi önünden Kerem'in ortasında ön direğe hareketlenen Icardi, Veysel'den önce yükseldi ve şık bir kafa vuruşuyla uzak köşeden topu ağlara yolladı.

"Forvet olarak golümü atmam gerekiyor"

Mauro Icardi, "İlk yarı biraz daha zordu. Bazı şanslarımız vardı ama o şansları gole çevirememiştik. 2. yarıya girdikten sonra biraz daha farklı bir ortam vardı. Orada golü mü atmayı başardım. İleri geçtik. Sonunda da kazandık. Forvet olarak benim golümü atmam gerekiyor. Takım arkadaşlarımla birlikte çalışarak bunları gole çevirmem gerekiyor" dedi.

İlgini Çekebilir
Icardi atıyor, attırıyor... Durmuyor!
Habere Git

"Aynı istekle çalışırsak istediğimiz her şeye kavuşacağız"

Galatasaray, çıktığı son 12 maçın hepsini kazanmayı başardı. Bu konu hakkında Icardi, şunları söyledi: "Takımımızın amacı o, her hafta çalışıyoruz bu amaç için. Haftadan haftaya bakmamız gerekiyor. Aynı istekle çalışırsak sezon sonunda da istediğimiz her şeye kavuşacağız"

"İlişkimizden memnunum"

Sarı-Kırmızılı taraftar hakkında konuşa Icardi, "Gurur duyuyorum. Sadece kendi yaptıklarımdan değil, taraftarlarımızın da yaptıklarından gurur duyuyorum. Çünkü burada rakipleri de zor duruma düşüren bir taraftarımız var. Bu aşkla devam ediyorlar. Biz de goller atarak bu aşklarına galibiyetlerle cevap vermeye çalışıyoruz. Bu yüzden ilişkimizden memnunum" şeklinde konuştu.

Derbide 1 gol, 1 asist yaptı

Mauro Icardi, Galatasaray'daki performansıyla dikkat çekti. Arjantinli yıldız, 18. haftada oynanan Fenerbahçe derbisine damga vurmuştu. Icardi, 3-0 kazanılan derbide 1 gol, 1 asist kaydetti.

İlgini Çekebilir
Aslan "yedek taraftar"ıyla da kükredi
Habere Git

10 maçta 10 gole katkı

Mauro Icardi, Galatasaray forması ile 10. maçına çıktı. Bu sezon Sarı-Kırmızılılar'da futboluyla beğeni toplayan yıldız, toplamda 10 gole etki etti. Mauro Icardi, 6 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, 4 defa da takım arkadaşlarına son pası veren isim oldu.

Senin için hazırladığımız haberler