Newell's Old Boys, Icardi Olmazsa Valencia'ya Transfer Teklifi Sunacak

Ali Bozkurt
23.12.2022 - 19:00 | Son Güncellenme: 23.12.2022 - 19:22

Arjantin 1. Ligi ekiplerinden Newell's Old Boys, transferde gözünü Süper Lig' dikti. Arjantin ekibi Galatasaraylı Icardi olmazsa, Fenerbahçeli Valencia'ya yönelecek. Detaylar...

Newell's Old Boys, Icardi Olmazsa Valencia'ya Transfer Teklifi Sunacak

AJANSSPOR HABER

Arjantin 1. Ligi ekiplerinden Newell's Old Boys, yeni sezon hazırlıklarına devam ederken transfer listesine Süper Lig'in golcülerini aldı. Arjantin ekibi Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Arjantinli futbolcu Mauro Icardi transferinde mutlu sona ulaşamazsa gözünü Fenerbahçeli Enner Valencia'ya dikti. Detaylar...

Hedef Icardi

Infobae'de yer alan habere göre Arjantin ekibi Newell's Old Boys, sezon sonu transferi için gözünü Galatasaray forması giyen Mauro Icardi'ye dikti. Kırmızı-Siyahlı ekip Icardi'yi 1 sezon kiralamak için PSG ile görüşürken transferde sorun yaşaması halinde rotayı Valencia'ya çevirecek.

Icardi olmazsa Valencia

Newell's Old Boys, Icardi'nin transferinde sorun çıkması halinde listeye Fenerbahçe'nin golcü oyuncusu Enner Valencia'yı kadrosuna katmak için görüşmelere başlayacak. Sene sonunda sözleşmesi bitecek olan 33 yaşındaki golcü için nabız yoklamaya başladı.

İlgini Çekebilir
Icardi ailesi karıştı! Bikinili Wanda Nara... İğrenç
Habere Git

7 gole katkı sağladı

Galatasaray'ın sezon başında Fransa devi PSG'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Mauro Icardi, bu sezon 6 karşılaşmada forma giydi. Golcü oyuncu Sarı-Kırmızılı formayla 4 gol atarken 3 asist yapma başarısı elde etti. Icardi, bu skorlarla Cimbom'da toplam 7 gole katkı sağlamayı başardı.

Gollere doymuyor

Bu sezon Fenerbahçe'de golleriyle adından sıkça bahsettiren Enner Valencia, Dünya Kupası'nda da açılış golü yanı sıra 2 gol daha atarak Dünya basınında geniş yer almıştı. Dünya Kupası'nda 3 karşılaşmada görev alan Enner Valencia, 3 gol atma başarısı gösterdi. Ekvadorlu yıldız oyuncu kupanın açılış maçında ev sahibi Katar'a 2 gol atmış 1 golü de geçersiz sayılmıştı.

12 maç 17 gole katkı sağladı

Enner Valencia, Süper Lig'de ise bu sezon Fenerbahçe formasoyla 12 karşılaşmada görev aldı. Ekvadorlu oyuncu 13 gol atarken 4 asist yapma başarısı elde etti. 1 sarı kart gören Enner Valencia, 1 kırmızı kart gördü. Dünya Kupası'nda yaşadığı sakatlığı atlatan yıldız oyuncu Süper Lig'de boy göstermeye kaldığı yerden devam edecek. Ekvadorlu oyuncunun sözleşmesi ise sene sonunda sona eriyor.

İlgini Çekebilir
Enner Valencia'ya canlı yayında Jorge Jesus baskını! Tüm zamanların en iyisi
Habere Git

Messi'nin hayali Newell's Old Boys

Dünya Kupası'nı kazanan dünya yıldızı Lionel Messi, ülkesinin takımı Newell's Old Boys'un formasını giyme hayali olduğunu açıkladı. Yıldız oyuncu futbolu bırakmadan önce Newell's Old Boys forması giymek istediğini ve Copa Libertadores'u kazanmak istediğini dile getirdi.

5 Arjantin şampiyonluğu var

Arjantin 1. Lig'nde mücadele eden Newell's Old Boys takımı Arjantin'de 5 defa şampiyonluğa ulaşmayı başardı. 42 bin stadyum kapasitesine sahip olan kırmızı-siyahlı takım 03/04,  91/92 ,  90/91 ,  87/88 ve  73/74 yıllarında kupayı müzesine götürmeyi başarmıştı.
 
 

Senin için hazırladığımız haberler