Adnan Polat'tan Flaş Mauro Icardi Sözleri! Suudi Arabistan'ı Reddetti

22.06.2023 - 21:51 | Son Güncellenme: 22.06.2023 - 22:21

Galatasaray Eski Başkanı Adnan Polat, yıldız golcü Mauro Icardi'ye Suudi Arabistan'dan gelen teklifi açıkladı. Icardi'nin kontratı reddettiğini söyledi.

Adnan Polat'tan Flaş Mauro Icardi Sözleri! Suudi Arabistan'ı Reddetti

Galatasaray'ın sezon başında Paris Saint Germain'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Mauro Icardi'nin geleceği belirsizliğini koruyor. Galatasaray Eski Başkanı Adnan Polat, A Spor'a konuk oldu. Polat, Arjantinli golcü hakkında flaş açıklamalarda bulundu.

Galatasaray yönetimi, Mauro Icardi'nin bonservisini almak için Ligue 1 devi PSG ile olan görüşmelere devam ediyor. Adnan Polat, Icardi'nin Suudi Arabistan'dan bir teklif aldığını, fakat kabul etmediğini açıkladı.

"Suudi Arabistan'da 25 milyon Euro vermişler ama kabul etmemiş"

Polat, "Mauro Icardi'nin durumunu bilmiyorum. 7,5 milyon Euro civarında para alıyor. Suudi Arabistan'da 25 milyon Euro vermişler ama kabul etmemiş. Bu 35 milyon dolara çıkarsa ne olur bilemem" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Icardi transferinde son durum: Erden Timur kötü haberi verdi
Habere Git

"Başkan olsam Icardi'yi alır mıydım? Emin değilim"

Icardi'nin mali açıdan Galatasaray'ı zorlayabileceğini düşünen Adnan Polat, sözlerinin devamında "Bizle anlaşırsa üç yılda 23-24 milyon Euro alacak. Siz olsanız ne karar verirsiniz? İnşallah kalır. Galatasaray Başkanı olsam, Icardi'yi alır mıydım? Emin değilim" dedi.

"O para Icardi'ye verilmemeli"

Adnan Polat daha sonra "Galatasaray'a maddi olarak destek olalım. Ancak o para Mauro Icardi'ye verilmeli mi? Bence iç dengeleri düşünerek, verilmemeli" açıklamasını yaptı.

Galatasaray'da 26 maçta 23 gol attı

Arjantinli süperstar, bu sezon Galatasaray formasıyla 26 maça çıktı. 23 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran Icardi, 8 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

İlgini Çekebilir
TFF yönetiminde en çok Galatasaraylı var
Habere Git

Senin için hazırladığımız haberler