Erden Timur'dan Mauro Icardi Açıklaması | Transfer Haberleri

22.06.2023 - 17:25 | Son Güncellenme: 22.06.2023 - 17:32

Transfer haberleri... Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray'da başkan vekili Erden Timur, Mauro Icardi'nin transferi için gelen soruya cevap verdi.

 Erden Timur'dan Mauro Icardi Açıklaması | Transfer Haberleri

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur, bonservisi PSG'de bulunan ve geride kalan sezonda sarı kırmızılı takımda kiralık olarak forma giyen Mauro Icardi'nin transfer durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu. 

"Ne gerekiyorsa yapacağız"

Erden Timur, kendisine yöneltilen, "Icardi ile devam mı?" sorusuna, "Çabamızın tarifini anlatamam. Türk futbolu adına değer. Galatasaray adına çok büyük bir değer. Her yolu deniyoruz. Suudi Arabistan realitesi var. Bir önceki sene de yüzde 1 ihtimal ile başladı. Neticeye erdirmek için her şeyi yapacağız. Mauro'nun burayı istemesi önemli bir avantaj. İnşallah son sözü başkanımız söyleyecek, ne gerekiyorsa yapacağız." cevabını verdi.

"Suudi Arabistan realitesi var"

Erden Timur, ayrıca, "Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağız. Kadromuzu kuvvetlendirmek istiyoruz. Sonsuz çabamız var. Bir de Suudi Arabistan realitesi var. İhtimal olarak Suudi Arabistan realitesini düşündüğümüzde çok yüksek bir ihtimal değil." sözlerini sarf etti.

İlgini Çekebilir
Sercan Yıldırım'dan Galatasaray pişmanlığı! "O zamanlar toydum"
Habere Git

Mauro Icardi'nin performansı

Geleceğiyle ilgili son kararı henüz vermeyen Mauro Icardi, Galatasaray'da bu sezon 22 maça çıktı ve 16 gol atarken, 8 kez de asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler