Wanda Nara, L-Gante ile buluşunca Mauro Icardi çılgına döndü!

12.10.2023 - 09:25 | Son Güncellenme: 12.10.2023 - 09:29

Galatasaray'ın dünya yıldızı futbolcusu Mauro Icardi, Antalyaspor deplasmanından dönerken Wanda Nara'nın şarkıcı L-Gante ile buluştuğunu duyunca çıldırdı.

Wanda Nara, L-Gante ile buluşunca Mauro Icardi çılgına döndü!

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'ın yıldız golcüsü Mauro Icardi ve eşi Wanda Nara için Arjantin'den olay bir iddia gündeme geldi. Yıldız oyuncu Antalyaspor deplasmanından dönerlen eşi Wanda Nara'nın şarkıcı L-Gante ile buluştuğu haberini aldığı iddia edildi.

Wanda Nara, L-Gante'yi ziyaret etti

Arjantin basınından Caras'ta yer alan habere göre Mauro Icardi, Wanda Nara ile L-Gante arasındaki gizli buluşmayı öğrenince öfkeden adeta çılgına döndü. İddiaya göre Arjantin'e yeni gelen Wanda'nın, şarkıcı L-Gante'nin evini ziyaret ettiği ortaya çıktı.

Uçakta öğrendi

Icardi, Wanda Nara'nın L-Gante ile buluşmasını Antalyaspor deplasmanından dönerken öğrendiği iddia edildi. Yıldız oyuncu uçakta haberi alınca sinirden çılgına döndü.

Takım arkadaşları zor sakinleştirdi

Haberin detaylarında yer alan bir diğer bilgilere göre ise; Uçakta bulunan görgü tanıkları, Icardi'nin öfkesinin gözle görülür düzeyde olduğunu ve takım arkadaşlarının onu sakinleştirmek için müdahale etmek zorunda kaldıklarını iddia edildi.

Senin için hazırladığımız haberler