Mauro Icardi ve Wanda Nara yeniden barıştı

Feride Kara
24.11.2022 - 17:34 | Son Güncellenme: 24.11.2022 - 18:00

Galatasaray'ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi geçtiğimiz günlerde boşandığı açıkladığı Wanda Nara ile yeniden barıştığını Instagram hesabından duyurdu.

Mauro Icardi ve Wanda Nara yeniden barıştı

Galatasaray'ın dünyaca ünlü futbolcu Mauro Icardi eşi Nara ile olan evliliklerini geçtiğimiz günlerde sonlandırmıştı. Ünlü ikiliden yeni bir karar geldi. 

Hayatımın kadını değildin. Hayatımı değiştiren kadındın

Maldivlere tatile giden ve ayrı ayrı paylaşımlar yapan Icardi ve Wanda Nara barıştıklarını açıkladı. Icardi Instagram paylaşımında "Hayatımın kadını değildin. Hayatımı değiştiren kadındın. Ancak Disney hikayelerinin ikinci sezonları da vardır. Seni seviyorum Wanda." diyerek aşkını dile getirdi. 

Resmen boşanmışlardı

Geçtiğimiz günlerde Wanda Nara, "Icardi ile boşanma sözleşmesini imzaladık. Mauro imzalamak istemedi, onun için çok zor oldu. Benim için de zordu. Çünkü, Mauro'yu hala çok seviyorum. Ancak, işler iyi gitmiyordu. Evde ağır bir atmosfer vardı, her şey zorlaşmıştı ve bunu sona erdirmek istedim" demişti. 

Kariyer yapmak istiyordu

"İş hayatına dönmek istedim, Icardi bunu istemedi" diyen Nara, "Günde 2 saat idman yapıyor, kalan vaktini evde geçiriyor. Çocuklarla ilgilenmek için bana yardım edebilir değil mi? Ama Icardi kariyer yapmak isteyen kadınların ayrımcılığa uğradığı futbol dünyasının içinde yaşıyor" diye konuşmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler