Galatasaraylı Mauro Icardi, Wanda Nara'dan Sonra Türk Sevgili Yaptı

Feride Kara
10.11.2022 - 16:56 | Son Güncellenme: 10.11.2022 - 17:57

Wanda Nara ile fırtınalı bir ilişkisi olan Galatasaraylı Mauro Icardi'nin Türk sevgilisi olduğu öne sürüldü. Icardi'nin yeni sevgilisi Devrim Özkan mı?

Galatasaraylı Mauro Icardi, Wanda Nara'dan Sonra Türk Sevgili Yaptı

AJANSSPOR HABER

Galatasaray formasıyla Beşiktaş karşısında attığı iki golle maçı sarı kırmızılılara getiren Arjantinli ünlü oyuncu Mauro Icardi'nin çalkantılı özel hayatı konuşulmaya devam ediyor. 

Icardi'nin ünlü bir Türk sevgilisi var

Ofspor ile oynanan Türkiye Kupası maçını Wanda Nara ile tribünden izleyen Mauro Icardi'nin eşiyle barıştığı söylenmişti. Hürriyet gazetesinin Galatasaray muhabiri Ali Naci Küçük ise, aksi bir iddia ortaya attı. Küçük, "Mauro Icardi, Wanda Nara ile barışmadı. Mauro Icardi'nin ünlü bir Türk sevgilisi var" iddiasıyla gündeme geldi. 

Onu seviyorum ve o benim için dünyadaki en önemli kişi

Wanda Nara, geçen Icardi hakkında "İlişkimize iki aydır ara verdik. Ama onu seviyorum ve o benim için dünyadaki en önemli kişi. Rapçi L-Gante ile hakkımda çıkan haberler ise doğru değil. Her şey birlikte yaptığımız işten sonra meydana gelen yanlış anlaşılmalardan kaynaklı. Mauro, bu iddialara çok kızdı ve beni sabahtan akşama kadar aradı. Beni yeniden kazanmaya çalışıyor ama attığı mesajları asla unutamam" diye açıklama yaptı. 

 

İlgini Çekebilir
Gelsin aşk iddiası bildiği gibi! Yenge sorusuna yanıt
Habere Git

O Türk sevgili Devrim Özkan mı?

Icardi'nin Türk sevgilisinin kimi olduğu merak konusu oldu. Herkes internette bu sorunun cevabını aradı. Gözler oyuncu Devrim Özkan'a çevrildi. Show TV'nin sevilen yeni dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin boşrol oyuncusu Devrim Özkan, yakın zamanda Icardi ve Lucas Toreirra ile birlikte bir fotoğraf çektirdi. Bu karede Icardi'nin elinin Özkan'ın elini tutuyor görünmesi, "Yeni aşk" iddialarına neden olmuştu. İngiliz The Sun gazetesi de ikilinin aşk yaşadığını öne sürdü. Derim Özkan, Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray'ın Kastamonuspor ile oynadığı maçı tribünden izlemiş ve görüntüleri sosyal medyada Trend Topic olmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler