Mauro Icardi Süper Lig'in zirvesinde! Edin Dzeko takipte

09.10.2023 - 17:28 | Son Güncellenme: 09.10.2023 - 17:47

Galatasaray'ın golcüsü Mauro Icardi Süper Lig'in zirvesinde yer alıyor. Fenerbahçe'nin sezon başında transfer ettiği Edin Dzeko ise Arjantinli'yi takip ediyor.

Mauro Icardi Süper Lig'in zirvesinde! Edin Dzeko takipte

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'de liderlik mücadelesi veren Galatasaray ve Fenerbahçe kıyasıya rekabet içinde. Ezeli rakiplerin yıldız golcüleri de bu rekabetin içinde zirve için yarışıyor.

Icardi 8 golle lider

Galatasaray'ın geçen sezonki şampiyonluğunda anahtar rol oynayan Mauro Icardi, bu sezon da gollerine devam ediyor. Arjantinli yıldız, Süper Lig'de çıktığı 8 maçta 8 gol, 1 asist kaydetti. Icardi, Süper Lig gol krallığı yarışında zirvede yer alıyor.

30 gole en erken ulaşan oyuncu

Ayrıca Mauro Icardi, Mbaye Diagne'yi geçerek Süper Lig'de 30 gole en erken ulaşan oyuncu oldu. Diagne 30 gole 33 lig maçında ulaşırken, Icardi bunu 32 maçta başardı.

İlgini Çekebilir
Galatasaraylı yıldız, ülkesinde gündem oldu!
Habere Git

Dzeko, Icardi'yi takipte

Mauro Icardi gol krallığı yarışında birinci sırada yer alırken, Arjantinli'nin en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin yıldızı Edin Dzeko oldu. Bosna Elması, 8 maçta 6 kez gol sevinci yaşadı. Dzeko 4 defa da takım arkadaşlarına gol pası vererek, Süper Lig'de bu sezon Icardi'den daha fazla skor katkısında bulundu.

Gol krallığı yarışı

1. Mauro Icardi - 8 gol

2. Edin Dzeko - 6 gol

3. Aytaç Kara - 6 gol

4. Sebastian Szymanski - 5 gol

5. Mame Thiam - 5 gol

Senin için hazırladığımız haberler