Mauro Icardi'den sakatlık sözleri: "Lider olmak bunu gerektirir"

İsa Kethüda
25.11.2023 - 21:19 | Son Güncellenme: 25.11.2023 - 22:38

Süper Lig'in 13. haftasında Alanyaspor'u sahasında farklı mağlup eden Galatasaray'da futbolculardan Mauro Icardi, karşılaşma sonrası açıklamalar yaptı.

Mauro Icardi'den sakatlık sözleri: "Lider olmak bunu gerektirir"

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'in 13. hafta mücadelesinde Alanyaspor'u sahasında 4-0 gibi farklı mağlup eden Galatasaray'da Mauro Icardi, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

"Sakat olarak oynamak kolay değil"

Maçı 1 golle tamamlayan Arjantinli yıldız, "Sakat olarak oynamak kolay değil. Bilinmese de geçen sene de oldu. Hep takım için burada olmak lazım. İyi bir lider olmak bunu gerektirir. Her zaman takım arkadaşlarıma yardımcı olmak istiyorum. 

"Herkes fedakarlık yapıyor"

Bu takım oyunu. Takım arkadaşlarımın arasında da sakat çıkan oyuncular vardı. Herkes fedakarlık yapıyor. Burada takımın değerini bilmek önemli. İyi sonuçlar almak için oynuyoruz" dedi.

"Çok iyi maç çıkardık"

Açıklamalarına devam eden Icardi, "Son maçı kaybetmiştik. Maça iyi başlamamız gerekiyordu. Çok iyi maç çıkardık. İlk dakikadan itibaren elimizden geleni verdik. Son maçı unutmak için bizim için önemliydi. 

"Takım için ellerinden gelen her şeyi verdiler"

Takım arkadaşlarımdan çok fazla zaman alamayan Kazımcan, Mertens, Ndombele oynadı. Takım için ellerinden gelen her şeyi verdiler. Bunun sonucunda da meyveleri topladık" şeklinde konuştu.

Icardi'den Ay Yıldızlı bileklik: "Türkiye'de çok mutluyum"

GS TV'ye verdiği röportajda hafta içinde Türk bayraklı bileklik paylaşımı ve maç sonrası röportaja da bu bileklikle çıkmasıyla ilgili olarak Arjantinli yıldız, "Ay Yıldızlı bilekliğimle fotoğraf çıkmıştı. Taraftarımız biliyor zaten. Ben Türkiye'de çok mutluyum. İnsanlar bize çok iyi davranıyor. Ben de ülkemizin sembolünü paylaşmak istedim. Onlar beni çok seviyor. Ben de onları çok seviyorum" diyerek Türkiye sevgisine vurgu yaptı. 

Mauro Icardi bu sezonki 16. golünü attı

Galatasaray’ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi, Alanyaspor maçında attığı gole bu sezon Süper Lig’deki 11. golünü kaydetti. Avrupa maçlarında da 5 golü bulunan Icardi gol sayısını 16 yaptı.

Müsabakanın 37. dakikasında ceza sahası içi sağ tarafından Dries Mertens'in ortasında kale önünde bulunan Icardi meşin yuvarlağı ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi.

4 maçtır suskun olan 30 yaşındaki futbolcu, Alanyaspor maçıyla bu sezonki gol sayısını 16’ya çıkardı. Icardi, bu gollerin 11’ini Süper Lig’de, 5’ini ise UEFA Şampiyonlar Ligi grupları ve elemelerinde kaydetti.

Müsabakaya 11’de başlayan Mauro Icardi 90 dakikada sahada kaldı.

Senin için hazırladığımız haberler