Icardi'den Galatasaray İçin 60 Milyon Feda

Salim Manav
20.09.2022 - 09:24 | Son Güncellenme: 20.09.2022 - 09:31

Son dakika spor haberi: İspanyol Mundo Deportivo gazetesi, Mauro Icardi'nin futbol oynamak için çok büyük bir kazançtan vazgeçtiğini yazdı. Detaylar haberimizde...

Icardi'den Galatasaray İçin 60 Milyon Feda

AJANSSPOR HABER

PSG, Türkiye'ye gitmesi halinde yıllık kazancı olan 10 milyon Euro'nun sadece 6'sını karşılayacağını bildirdi. Galatasaray kalan 4 milyon euroyu veremeyeceğini belirtince, lcardi her türlü kolaylığı sağladı..

İspanyol Mundo Deportivo, Icardi'nin Galatasaray'a geliş macerasını gündeme taşıdı. Akşam Spor'un derlediği haberde Bernard Scotti, Arjantin basınını kaynak göstererek, Icardi'nin yeniden futbol oynamak için büyük bir özveride bulunduğunu hatırlattı. Haberin içeriğinde şu detaylar yer aldı:

"Transfer pazarının tartışmalı ismiydi"

"Icardi transfer pazarının tartışmalı isimlerinden biriydi. PSG'nin Hocası Ch-Lois ristophe Galtier takıma geldiğinden beri tamamen gözden çıkartılan bir oyuncu haline geldi. Bu nedenle bir takım bulması gerekiyordu. Buldu ve Türkiye'ye gitti. Şimdi partneri Wanda Nara ile sürdürmeye çalıştılan yaşam standartlarını oraya taşıyorlar.

Galatasaray'dan aylık 60 bin Euro

Arjantinli gazeteci Augusto Tartufoli bu transfer hakkında çok ilginç bilgileri ortaya koyan kişi. Bu bilgilere göre; Mauro yılda 10 milyon Euro kazanıyordu. Türkiye'de kendisine bu tutarı ödeyemediler. Katarlılar maaşın sadece 6 milyon Euro'sunu ödeyeceklerini söylediler. Geriye 4 milyon Euro kalıyordu. Ancak Türkler ona fazladan sadece 750 bin Euro yani ayda 60 bin Euro verebileceklerini söylediler. Çünkü Türkiye'de yaşamak o kadar pahalı değil.

60 milyon TL'lik fedakarlık

Gerçek şu ki Mauro şimdi yılda 10 milyon Euro yerine 6.75 milyon Euro kazanacak. Arjantinli çiftin yaşamak için aylık giderlerinin 400-500 bin Euro olduğunu göz önünde bulundurmak lazım. Çevresi bu paranın Milano'daki eve, çocukların uluslararası okul eğitimlerine ve diğer masraflara harcandığını söylüyor. Wanda Nara, İstanbul ve ülkesi arasında seyahat konusunda sıkıntı yaşasa da bunu aşmaya çalışacak." Bu toblo Icardi'nin 3 milyon 250 bin Euro (60 milyon TL) feda ettiğini gösteriyor."

Sevilla'da Marcao tartışması

Galatasaray'ın 12 milyon Euro karşılığında Seğvilla'ya sattığı Marcao, Teknik Direktör Lopegui ile Sportif Direktör Monche'yi karşı karşıya getirdi. Lopetegui transferlerde başarısız olduğgu gerekçesiyle Monchi'yi suçladı. Marcao, Sevilla'da henüz maç oynayamadı.

Senin için hazırladığımız haberler