Mauro Icardi, Arjantin Basınına Açıkladı: Galatasaray...

05.04.2023 - 12:06 | Son Güncellenme: 05.04.2023 - 12:16

Süper Lig ekibi Galatasaray'ın Fransa devi PSG'den sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattığı Mauro Icardi, ülkesinin basınına transferini konuştu. Detaylar...

Mauro Icardi, Arjantin Basınına Açıkladı: Galatasaray...

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'un yıldız oyuncusu Mauro Icardi, sezon sonunda bitecek olan sözleşmesi hakkında Arjantin basınına açıklamalar yaptı. Yıldız oyuncu gelecek planlarına dair açıklamalar yaparken Sarı-Kırmızılıların bonservisini istemesi konusunda da konuştu. İşte Icardi'nin Galatasaray kararı ve detaylar...

Galatasaray, bonservisini istiyor

Son haftlarda gol atamayan Icardi, performans olarakta düşüşlere geçmeye başladı. Yıldız oyuncunun bonservisini almak isteyen Galatasaray, PSG ile görüşmeler yapacağı iddia ediliyor. Yönetim Icardi'nin bonservisini almak için tüm şartları zorlayacak.

Devler peşinde

Galatasaray ile gösterdiği performans sonrası Avrupa'nın tekrardan dikkatini çeken Icardi, tekrardan Seri A'dan teklif almaya başladı. Daha önce Inter forması giyen Arjantinli yıldızı Milan, Roma ve Napoli'nin transfer etmek istediği iddia edildi. 

İlgini Çekebilir
Dünya devi Galatasaraylı yıldızı izlemeye geldi!
Habere Git

Galatasaray'da kalmak istiyor

AS'ta yer alan habere göre Mauro Icardi, Galatasaray'da mutlu olduğunu ve takımda kalmak istediğini söyledi. Icardi, "Galatasaray'da kalmak istiyorum. Dünyanın en iyi oyuncularıyla aynı takımdaydım ama Fransa'da sokağa çıktığımda özel bir şey hissetmedim. Burada inanılmaz bir ilgi görüyorum, herkes yanıma geliyor ve fotoğraf çekmek istiyor. O saf sevgiyi hissediyorum, burada çok mutluyum” dedi.

Bonservisi almak kolay olmayacak

AS'ta yer alan haberin detaylarında ise Galatasaray'da kiralık sözleşmesi sene sonunda bitecek olan Icardi, Fransız ekibine geri dönecek. Cimbom, Arjantinli yıldız için 15 milyon Euro önereceğine yer verildi. İtalyan ekipleri Milan ile Roma'nın da devrede olması bonservisinin alınmasının kolay olmayacağını da iddia etti. Sarı-Kırmızılılar, Icardi için İtalyan devleri ile yarışacak. 

''İkinci gençliğini yaşıyor''

Arjantin basınında Okan Buruk'a övgüler geldi. Yıldız oyuncu için, "Arjantinli golcü Okan Buruk yönetiminde ikinci gençliğini yaşıyor. Takımın en büyük yıldızı olarak görülse de Icardi, Türkiye Ligi'nin keyfini çıkarıyor." ifadelerine yer verildi.

İlgini Çekebilir
Hacısalihoğlu, Galatasaray'dan özür diledi!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler