Mauro Icardi'den Okan Buruk'un "Osimhen'e ne dersin?" sorusuna cevap!

03.09.2024 - 07:01 | Son Güncellenme: 03.09.2024 - 07:17

Galatasaray'ın elinde Mauro Icardi ve Michy Batshuayi gibi forvetleri bulunmasına rağmen Victor Osimhen transferiyle nasıl kurguyla oynayacağı merak konusu olurken Arjantinli golcünün Osimhen transferine olumlu baktığı belirtildi.

Mauro Icardi'den Okan Buruk'un "Osimhen'e ne dersin?" sorusuna cevap!

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray, Victor Osimhen transferiyle tüm dünyada büyük ses getirirken, kadrosunda Mauro Icardi ve Michy Batsuhayi bulunduran sarı kırmızılıların nasıl bir formasyonla sahaya çıkacağı merak konusu oldu.  

Forvette kim oynayacak, Buruk çift forvet deneyecek mi?

Galatasaray'dın birinci forveti durumundaki Mauro Icardi, Adana Demirspor maçında yaşadığı sakatlık nedeniyle yaklaşık bir ay sahalardan uzak olacak. Teknik direktör Okan Buruk karşılaşmalarda sahaya tek forvet Icardi ile başlarken oyunun ilerleyen bölümlerinde Batshuayi'yi ya Icardi'nin yerine ya da oyunun gidişatına göre ikinci forvet olarak sahaya sürüyordu.

Victor Osimhen'in transferiyle, Icardi'nin de sakatlığının geçmesinin ardından elinde sahaya sürebileceği üç santrforu bulunacak olan teknik direktör Okan Buruk'u zorlu bir seçim bekleyecek. Buruk'un takımını maçlara yine tek santfor ile mi başlatacağı yoksa Osimhen'in gelişiyle çift santrforlu formasyona mı döneceği ise merak konusu.

Icardi, Osimhen transferine ne tepki verdi

Galatasaray'da Osimhen transferiyle merak edilen bir başka konu ise Nijeryalı golcünün gelişiyle formayı kaptırma ihtimali ortaya çıkan Ajartinli yıldız Mauro Icardi'nin ne tepki vereceği olmuştu.

Ajans1905'ten Kadir Çetinçalı ve Süleyman Rodop'un aktardığına göre Icardi, Osimhen'in transferine olumlu tepki verdi.

Okan Buruk'tan Icardi'ye Osimhen yoklaması

Kadir Çetinçalı, teknik direktör Okan Buruk'un, Osimhen ile transfer görüşmeleri sonrası Mauro Icardi ile görüştüğünü ve "Gerekirse sistemi değiştireceğiz, Osimhen'e ne dersin?" dediğini  aktarırken Mauro Icardi'nin ise yanıt olarak Buruk'a "Muhteşem derim!" yanıtını verdiğini ileri sürdü.

Victor Osimhen Fenerbahçe'yi reddetti iddiası

Çetinçalı öte yandan Osimhen ile ilgili flaş bir iddia da daha bulunarak Nijeryalı golcü için Fenerbahçe'nin de devreya girdiğini belirterek "Ancak Osimhen tercihini Galatasaray'dan yana kullanacağını açıkça belirtmiş." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler