Icardi'den PFDK sevkine tepki: ''Suçsuzken suçlu yapacaklar''

Ali Bozkurt
26.02.2024 - 09:32 | Son Güncellenme: 26.02.2024 - 09:38

Galatasaray'ın yıldız golcüsü Mauro Icardi, Ankaragücü maçındaki hareketi nedeniyle tedbirsiz olarak PFDK'ya sevk edilmişti. Mauro Icardi konu hakkında isyan etti.

Icardi'den PFDK sevkine tepki: ''Suçsuzken suçlu yapacaklar''

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında Galatasaray'ın deplasmanda Ankaragücü'nü 3-0 yendiği maçta Mauro Icardi'nin hareketi gündem olmuştu. Sosyal medyada videoların yayınlaması sonrası tepkiler artınca Arjantinli yıldız oyuncu Mauro Icardi, PFDK'ya sevk edildi. Golcü oyuncu video hakkında arkadaşlarına dert yandığı ortaya çıktı. Detaylar...

''Ben birşey yapmadım''

Sabah'ta yer alan habere göre; Yanlış bir şey yapmadığını söyleyen Icardi, "Ben bir şey yapmadım. Benim üzerimden Galatasaray'a zarar vermeye çalışmaları, benim adıma çok üzücü. Üstelik sosyal medyada bile foto montaj olduğu konuşulan görüntülerden söz ediyoruz. Ceza almak değil ama suçsuzken suçlu duruma düşürülmeye çalışılmama bir anlam veremiyorum" sözlerini sarf etti.

PFDK'ya sevk edildi

Ankaragücü maçında tribünlere yaptığı hareket kameralara yansıyan Mauro Icardi, "hakaret" gerekçesiyle tedbirsiz olarak PFDK'ye sevk edilmişti. Karar kesinleşen kadar Icardi maçlarda oynamaya devam edebilecek.

Antalyaspor maçında forma giyebilecek

Deneyimli forvet, PFDK'dan aksi bir karar alınmadığı sürece bu akşamki Antalyaspor maçında forma giyebilecek.

Bu sezon tüm kulvarlarda 35 maça çıkan Icardi 20 gol, 9 asistlik istatistik yakaladı.

Senin için hazırladığımız haberler