Galatasaray'ın Yeni Transferi Mauro Icardi'den Wanda Nara'ya: "Seni Seviyorum"

Akın Ungan
25.09.2022 - 18:31 | Son Güncellenme: 25.09.2022 - 18:50

Daha önce ayrıldıklarını açıklayan Icardi - Wanda Nara çifti barışmak üzere. Galatasaray'ın yeni transferi Icardi, sosyal medyadan eşine mesaj bıraktı.

Galatasaray'ın Yeni Transferi Mauro Icardi'den Wanda Nara'ya: "Seni Seviyorum"

AJANSSPOR HABER

Geçtiğimiz günlerde ayrıldıklarını açıklayan Wanda Nara - Icardi çiftinde yeni gelişme yaşandı. Galatasaray'ın Paris Saint Germain'den kiralık olarak kadrosuna kattığı yıldız futbolcu Mauro Icardi, sosyal medya hesabından Wanda Nara'yı etiketleyerek bir paylaşımda bulundu.

Fotoğrafını paylaştı, Wanda'yı etiketledi

İstanbulspor'a karşı NEF Stadyumu'ndaki hazırlık maçında forma giyen ve penaltıdan bulduğu golle takımının mücadeleyi 2-1 kazanmasını sağlayan Mauro Icardi, Milano'ya gitti. Yıldız futbolcu bugün kişisel sosyal medya hesabından fotoğrafını paylaşarak, ayrılığı açıklayan Wanda Nara'yı etiketledi ve fotoğrafa kalp emojisi ekledi.

"Seni seviyorum toksik"

İlk paylaşımının ardından Wanda Nara ile görüntülü sohbet eden ve bu anlardan bir ekran görüntüsü alan Mauro Icardi, fotoğrafı sosyal medyadan paylaştı. Arjantinli futbolcu bu fotoğrafta da Wanda Nara'yı etiketleyerek, "Seni seviyorum toksik" ifadelerini kullandı.

Barışacaklar mı?

Geçtiğimiz gün Wanda Nara'nın sosyal medya hesabından yaptığı duyuru ile Icardi ile ayrıldıklarını açıklaması gündemde büyük yankı uyandırırken, çiftin hayranları olayı üzüntüyle karşılaşmıştı. Icardi'nin bugün yaptığı paylaşımlar ikilinin arasındaki buzların eridiğini ve tekrar barışmak üzere olduklarını düşündürdü. Yıldız futbolcunun yaptığı paylaşımların üzerine Wanda Nara'dan henüz bir açıklama ya da paylaşım gelmedi.

"Bencil olmak zorundaydım, kendimi seçtim"

Ayrılık sonrası sessizliğini bozan ve yeni açıklama yapan Wanda Nara, aldığı kararı savunmuş ve şu ifadelere yer vermişti: "Kalma arzusundaydım ama ayrıldım. Bu içimi acıtıyor ama ruh sağlığım için bunu yapmak zorundaydım. Bencil olmak zorundaydım ve kendimi seçtim. Beni de düşünün"

İlgini Çekebilir
Wanda Nara sessizliğini bozdu! Mauro Icardi...
Habere Git

Tüm fotoğrafları sildi, taraftar endişeli

Wanda Nara, Icardi ile ayrıldıklarını açıkladığı gün Instagram hesabında Arjantinli oyuncu ile bulunan tüm fotoğraflarını kaldırdı. Galatasaray taraftarı ise yeni transferlerinin özel hayatında yaşadığı bu çalkantılı dönemin, performansını etkilemesinden endişe duyuyor.

Senin için hazırladığımız haberler