Okan Buruk'tan Mauro Icardi Açıklaması! "Ön Eleme Maçına Yetişemeyecek"

16.07.2023 - 23:50 | Son Güncellenme: 17.07.2023 - 00:03

Teknik direktör Okan Buruk, Galatasaray'ın transfer görüşmelerini sürdürüğü Mauro Icardi'de son durumu açıkladı. Buruk ayrıca, Rashica transferi ve Nelsson hakkında konuştu.

Okan Buruk'tan Mauro Icardi Açıklaması! "Ön Eleme Maçına Yetişemeyecek"

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray transfer çalışmalarına devam ediyor. Önümüzdeki sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Sarı-Kırmızılılar, şampiyon kadroyu korumanın yanı sıra yapılacak takviyeler ile takımı güçlendirmeyi hedefliyor.

Okan Buruk Icardi ve Rashica'nın transfer sürecini anlattı

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Sözcü TV'de gerçekleştirdiği telefon bağlantısı ile Mauro Icardi ve Milot Rashica'nın transfer süreciyle ilgili merak edilenleri yanıtladı. Başarılı teknik adam, Victor Nelsson ve Sacha Boey hakkında da açıklama yaptı.

"Icardi'de belli olmayan bir süreç var"

Okan Buruk, "Icardi ve kulübü ile belli bir yere gelinmişti ama ailevi bir durum oldu. Şu anda belli olmayan bir süreç var önümüzde" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Cimbom Paredes transferinde sona geldi! Yapılan teklif ortaya çıktı
Habere Git

"Gelecek demiyorum ama..."

Sözlerine devam eden Buruk, "Gelecek demiyorum ama birkaç gün içinde netleşebilir. Sonuçta aile her şeyin üzerinde. Mauro'nun Galatasaray'a bir aidiyeti var. Önemli teklifleri reddetti. Ancak net bir süre vermek doğru olmaz. İlk ön eleme maçına yetişemeyecek gibi görünüyor" dedi.

"Rashica ve kulübünün beklentileri var"

Buruk, "Rashica'nın kulübünün bir beklentisi var. Tanıdığımız, sevdiğimiz, Galatasaray'da olmak isteyen bir oyuncu. Rashica'nın da tabii beklentileri olacak. Bu süreç devam ediyor" açıklamasını yaptı.

"Fenerbahçe'yi bilmiyorum, Rashica Galatasaray'ı istiyor"

Okan Buruk, "Fenerbahçe'nin devreye girmesiyle ilgili bir şey bilmiyorum. Rashica ile devamlı görüşüyoruz. Galatasaray'da olmak istediğini söylüyor. Şartlar oluşursa tekrar Galatasaray'da olacağını düşünüyorum. Ama tabii bu transfer, net konuşamıyorsunuz" dedi.

İlgini Çekebilir
Sergio Oliveira: "Galatasaray'ı çocukluğumdan beri takip ediyorum"
Habere Git

"Nelsson'un morali bozuk değil"

Victor Nelsson'un moralinin bozuk olduğu yönündeki iddiaları yanıtlayan Buruk, "Nelsson'un kendine has bir yapısı var, morali bozuk değil. Ekstra çalışma yapıyor. Sacha Boey de aynı şekilde iyi çalışıyor" ifadelerini kullandı.

"Bu kadroyla elemelere başlamak istiyorum"

Oyuncularına transfer tekliflerinin geldiğini doğrulayan Buruk, sezona şampiyon kadroyla başlamak istediğini açıkladı. Buruk, "Bu kadroyla elemelere başlamak istiyorum. Tercihim bu oyuncularla birlikte olmak. Ama birçok şey transfer döneminde değişebiliyor" diye konuştu.

"Amacımız şampiyon kadroyu korumak"

Okan Buruk son olarak şunları söyledi: "İlk amacımız elimizdeki şampiyon kadroyu korumak. Bizim ekleme yapmamız gerekiyor. Oyunculara teklif gelmesi gayet normal. Oyuncuların değerlerini bulması gerekiyor. Teknik heyet olarak bu oyuncular ile devam etmek istiyoruz"

Senin için hazırladığımız haberler