Real Madrid, Mauro Icardi'yi transfer listesine aldı!

İsa Kethüda
22.11.2023 - 22:14 | Son Güncellenme: 22.11.2023 - 22:29

Sakatlıklarla boğuşan İspanya Ligi takımlarından Real Madrid, Vinicius Junior'ın sakatlığı sonrası Mauro Icardi'yi transfer listesine aldı. Detaylar...

Real Madrid, Mauro Icardi'yi transfer listesine aldı!

AJANSSPOR-HABER

İspanya La Liga Santander ekiplerinden Real Madrid, Brezilya Milli Takımı'nın Kolombiya ile oynadığı maçta sakatlanan ve yaklaşık olarak 2.5 ay sahalardan uzak kalması beklenen Vinicius Jr.'ın yerini doldurmak için harekete geçti.

Icardi, Ancelotti'nin hedefinde

Tuttomercatoweb sitesinde yer alan habere göre; Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti'nin, Vinicius Jr.'ın sakatlığı sonrası daha önce de kadrosunda görmek istediği Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Mauro Icardi'yi ocak ayında transfer etmek istediği belirtildi. 

15 milyon Euro

Kadrosunda şu an forvet olarak sadece Joselu'yu bulunduran Real Madrid'in, Arjantinli golcü Mauro Icardi için Galatasaray'a 15 milyon Euro ödemeye hazır olduğu ifade edildi.

İlgini Çekebilir
"Savaşı siz başlattınız" Stüdyoda gergin anlar! Konuklar ve Tahir Kıran yayını terk etti
Habere Git

Galatasaray, Icardi için 10 milyon Euro ödedi

Galatasaray, Mauro Icardi'yi sezon başında Fransız devi PSG'den 10 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna katmıştı.

Yıllık 6 milyon Euro kazanıyor

Arjantinli yıldız ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Sarı-Kırmızılı takım, Icardi'ye yıllık 6 milyon Euro ödeyeceğini açıklamıştı.

Bu sezonki performansı

Bu sezon Galatasaray ile 20 karşılaşmaya çıkan 30 yaşındaki oyuncu, 15 gol ve 3 asistlik performans sergiledi.

İlgini Çekebilir
Arda Turan ile Seçil Erzan arasındaki konuşma ortaya çıktı: "Bütün servetim gitti"
Habere Git

Real Madrid sakatlıklarla boğuşuyor

Öte yandan Real Madrid'de Vinicius Jr.'ın dışında Arda Güler, Eduardo Camavinga, Nacho Fernandez, Aurelien Tchouameni, Jude Bellingham, Dani Ceballos, Thibault Courtois, Eder Militao ve Kepa gibi isimlerin de tedavileri devam ediyor.

Real Madrid, Cadiz ile deplasmanda karşılaşacak

Ligde son maçında Valencia'yi sahasında 5-1'le geçen ve topladığı 32 puanla ikinci sırada yer alan Real Madrid, bir sonraki maçını 26 Kasım Pazar günü saat 20.30'da Cadiz ile deplasmanda oynayacak.

Senin için hazırladığımız haberler