İddaa tahminleri 16 nisan

16.04.2019 - 16:13 | Son Güncellenme: 16.04.2019 - 13:17

İddaa tahminleri 16 nisan

Şampiyonlar Ligi ve Euroleague

iddaa tahminleriyle kazan

Hafta içinde hem futbolda hem de basketbolda devler sahneye çıkıyor! Futbolda Şampiyonlar Ligi, basketbolda Euroleague play-off mücadeleleri nefes kesecek.

Dev maçların iddaa tahminlerini tuttur.com'da takip edebilir ve yine tuttur.com'da bu maçlara kupon yaparak kazanabilirsin.  

 Barcelona-M.United

İlk maçı Barcelona deplasmanda 1-0 kazandı. Barcelona'da önemli bir eksik bulunmuyor, M.United'da ise Luke Shaw cezalı; Herrera, Bailly ve Darmian sakat.  

Barcelona-M.United kuponları için tıkla 

Juventus-Ajax

İlk maçta 1-1 berabere kalan Juventus ve Ajax karşı karşıya! Juventus'ta yıldız defans oyuncusu Chiellini sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek. Ajax'ta ise Tagliafico cezalı; Bande ve Eiting'in sakatlığı sürüyor.  

Juventus-Ajax kuponları için tıkla

Fenerbahçe-Zalgiris Kaunas

Obradovic ve askerleri bugün bir kez daha play-off için sahnede. İki takımın Euroleague'in normal sezonundaki iki karşılaşmasını da Fenerbahçe kazanmıştı. Fenerbahçe her iki maçta da handikabı aşmayı başarmıştı.

Fenerbahçe-Zalgiris kuponları için tıkla

CSKA Moskova-Baskonia

Play-off'ta günün bir diğer maçı CSKA ve Baskonia arasında. Normal sezonda oynadıkları iki karşılaşma da Alt bitti. Aynı zamanda CSKA bu iki karşılaşmada da handikabı aşamamış; hatta İspanya'da oynanan maçı Baskonia kazanmıştı.  

CSKA Moskova-Baskonia kuponları için tıkla

 

Senin için hazırladığımız haberler