İddialar Doğru Çıktı! Zehra Güneş, Yeni Sevgilisi ile Görüntülendi

Akın Ungan
08.01.2022 - 14:56 | Son Güncellenme: 08.01.2022 - 14:59

Zehra Güneş ve Eren Ali Dişli hakkında çıkan aşk iddiaları doğrulandı. Çift, Dişli’nin ortak yapımcısı olduğu Nalan filminin galasına birlikte katıldı.

İddialar Doğru Çıktı! Zehra Güneş, Yeni Sevgilisi ile Görüntülendi

İsimleri aşk iddialarına karışan milli voleybolcu Zehra Güneş ve Eren Ali Dişli haklarındaki iddiaları doğruladı. Nalan filminin galasına beraber katılan çiçeği burnunda çift mutlu halleri ile objektiflere poz verdi.

Özel günde yalnız bırakmadı

Sevgilisi Eren Ali Dişli’nin ortak yapımcısı olduğu Nalan filminin galasına katılan Güneş bu özel günde sevgilisini yalnız bırakmadı.  Dişli ile kameralara poz veren Zehra Güneş hakkında yorum yapan hayranlar genç çifti tebrik etti. Genç çift hakkında yorum yapan hayranlar Zehra Güneş için ‘aileye girdi’ yorumları yapmayı da ihmal etmedi.

Eren Ali Dişli kimdir?

Eren Ali Dişli, Sırma Grup’un sahibi olan iş insanı Davut Dişli’nin oğlu olarak 2000 yılında dünyaya geldi. Ailesi aslen Rizeli olan Dişli, tıpkı babası gibi koyu bir Fenerbahçeli. 21 yaşındaki Fenerbahçe tutkunu, Saint Benoit Lisesi’nden mezun olduktan sonra Sabancı Üniversitesi’nde Bilgisayar Mühendisliği bölümünde öğrenim görmeye başladı. Her ne kadar Bilgisayar Mühendisliği okusa da sinema ile ilgili olan Eren Dişli, bu alanda da çalışmalar yürütüyor.

İlgini Çekebilir
Milli voleybolcu Zehra Güneş yeni aşka yelken açtı! Eren...
Habere Git

Nalan filminde kimler oynuyor?

Eren Ali Dişli’nin ortak yapımcısı olduğu Nalan filminde Açelya Topaloğlu, Sergen Deveci ve Berna Koraltürk gibi isimler yer alıyor. Filmin senaristliğini ve yönetmenliğini üstlenen isim ise Fatih mutlu.

Nalan filminin konusu ne?

Nalan filmi geçirdiği bir kaza sonrası bıraktığı sabah programlarına geri dönen genç bir kadının hikayesini anlatıyor. Nalan Kazak, sabah programlarının rekortmen sunucusudur. Ancak yaşadığı bir kaza yüzünden programını bırakmak zorunda kalır. Kazadan sonra geçen 2 yılın ardından Nalan, yeniden sabah programlarına başlamaya karar verir.

İlk programında Nalan’ın eski sevgilisi rapçi Talat da vardır. Program başladıktan bir süre sonra Nalan'da bir tuhaflık olduğu fark edilir. Nalan, kendisine sorulan tüm sorulara düşündüğünün tam tersi cevaplar verir. Yaşanan bu kriz sonucu kanaldan kovulan Nalan, izleyicilerden de tepki görür. İçine düştüğü bu tuhaf durumdan kurtulmak isteyen Nalan, çevresindeki insanların desteğine ihtiyaç duyar

Senin için hazırladığımız haberler