İddialar gerçek oldu! İşte yeni evi...

16.08.2018 - 11:04 | Son Güncellenme: 16.08.2018 - 12:52

5 senedir yaşam savaşı veren ünlü F1 pilotu Michael Schumacher'den haber var. Ailenin Real Madrid Başkanı Perez'in süper lüks evini satın alınacağı iddia ediliyordu. Haberler en yetkili ağızdan doğrulandı.

İddialar gerçek oldu! İşte yeni evi...
Alpler'de geçirdiği kayak kazası sonrasında 5 senedir komada yaşam savaşı veren eski F1 pilotu Michael Schumacher'in karısı Corrina, İspanya'nın Mallorca adasında bir malikane satın aldı. Süper lüks bu ev için Schumacher 30 milyon Euro ödedi.
Mallorca Belediye Başkanı Katia Rouarch, İsviçre'de yayın yapan L'Illustre Dergisi'nde verdiği demeçte, "Michael Schumacher'in beldemize taşınacağını resmi olarak söyleyebilirim. Bunun için tüm hazırlıklarımızı yaptık" açıklamasını yaptı.
Schumacher ailesinin satın aldığı yerin son sahibinin Real Madrid'in başkanı Florentino Perez olduğu da ifade edildi. Perez 2005 yılında aldığı malikaneyi karısı Mari Angeles Sandoval'ın ölümünün ardından satışa çıkarmıştı. Malikanenin diğer bir ismi Villa Yasmin. Malikanenin bulunduğu arazide bir düzine ev olduğu ifade ediliyor.
Ailenin be zaman buraya taşınacağı bilinmiyor. 2013'te yaşanan elim kazanın ardından Michael Schumacher, İsviçre'de Cenevre Gölü civarında yaşıyor ve burada tedavi görüyor.
Aile 5 yıldır Alman pilotun sağlık durumunu sır gibi saklıyor. Basın ile kesinlikle irtibat kurulmuyor. Michael'in kazadan sonra basına yansıyan bir fotoğrafı bile yok.

560 MİLYON EURO SERVETİ VARDI

7 kez F1 şampiyonu olan, sayısız rekora imza atan eski Ferrari pilotunun kazadan önce 560 milyon Euro civarında bir serveti bulunuyordu. Schumacher'in tedavisinde 15 doktorun görev başında olduğu dile getiriliyor. İngiliz basınında yer alan haberlere göre Schumacher hala yürüme ve konuşma yetilerini geri kazanamamış durumda...

Senin için hazırladığımız haberler