İddialı sözler: "Beklenen Galatasaray'a az kaldı"

11.11.2017 - 20:33 | Son Güncellenme: 11.11.2017 - 20:33

Galatasaray Bayan Voleybol Takımı, Vestel Venus Sultanlar Ligi’nin 7. haftasında Bursa Büyükşehir Belediye’yi 3-1 mağlup etti.

Karşılaşma sonrası Başantrenör Ataman Güneyligil ve oyuncular Nursevil Aydınlar ile Dobriana Rabadzieva, Galatasaray Televizyonu’na açıklamalarda bulundu.

Açıklamalar şu şekilde:

Ataman Güneyligil

"Diğer maçlara göre daha derli toplu oynadık. Bir haftalık antrenman yapma zamanımız oldu. Takım yeni, oyuncular yeni. Bu sebeple antrenman yapmaya ihtiyacımız var. Her geçen gün biraz daha iyi olacak demiştik. İyi manşet yüzdesi yakalamışız. Hala zamana ihtiyacımız var. İyi blok yaptığımızı düşünüyorum. Pasör ve smaçörlerin uyumunda sıkını yaşıyoruz. Beklenen Galatasaray’ın sahada olmasına çok az kaldı."

Nursevil Aydınlar

"Bursa karşısında iyi oyun oynadık. Bursa’nın bize yakın bir takım olduğunu düşünüyorum. Hem defans olarak hem de servis anlamında. Defanstan çıkan topları çok iyi değerlendirdik. Maçı 3-1 kazandık, 3 puan için çok mutluyuz."

Dobriana Rabadzieva

“Zor bir oyun olacağını biliyorduk çünkü Bursa güçlü bir takım. Üçüncü sette biraz konsantrasyonumuzu kaybettik. Üçüncü setin de kolay bir set olacağını düşündük, servislerde bizi biraz zorladılar. Üçüncü sette bireysel hatalar yaptık ama dördüncü sette gerçek performansımızı ortaya koyduk ve onların oynamasına izin vermedik.”

Senin için hazırladığımız haberler