Iğdır FK-Gençlerbirliği: 0-0 (Maç sonucu-yazılı özet)

24.08.2024 - 18:24 | Son Güncellenme: 24.08.2024 - 21:56

Trendyol 1. Lig'in 3. haftasında Alagöz Holding Iğdır FK ile Gençlerbirliği, Iğdır Şehir Stadı'nda karşılaştı. İşte maç sonucu, özet, goller ve detaylar.

Iğdır FK-Gençlerbirliği: 0-0 (Maç sonucu-yazılı özet)

AJANSSPOR-HABER

Trendyol 1. Lig'in 3. haftasında Alagöz Holding Iğdır FK ile Gençlerbirliği, Iğdır Şehir Stadı'nda karşı karşıya geldi.

Iğdır'da gol yok

İlk yarısı berabere eren mücadelenin ikinci yarısında da gol sesi çıkmadı ve karşılaşma başladığı gibi 0-0 berabere bitti.

Bu sonuçla Iğdır FK 3 maç sonunda elde ettiği 7 puanla namağlup ikinci, Gençlerbirliği ise 2 puanla on üçüncü sırada yer aldı.

Maçtan detaylar

Stat: Iğdır Şehir Stadı

Hakemler: Süleyman Bahadır, Mehmet Kapluhan, Samet Özkul

Alagöz Holding Iğdır FK: Furkan Köse, Ahmet Emin Engin (Dk. 77 Berkan Keskin), Burak Bekaroğlu, Alim Öztürk, Hasan Hatipoğlu, Guima (Dk. 65 Niemann), Burak Altıparmak (Dk. 88 Ömer Şişmanoğlu), Lico (Dk. 88 Marcos Silva), Caner Cavlun (Dk. 77 Catic), Regattin, Aleksic

Gençlerbirliği: Erhan Erentürk, Alperen Babacan, Sinan Osmanoğlu, Zan Zuzek, Fıratcan Üzüm (Dk. 46 Ensar Kemaloğlu), Yasin Güreler, Mikail Okyar, Etebo (Dk. 90+3 Oğuzhan Berber), Buğra Çağıran (Dk. 77 Mete Kaan Demir), Amilton (Dk. 78 Samed Onur), Djitte (Dk. 84 Yatabare)

Sarı kartlar: Dk. 22 Guima, Dk. 62 Caner Cavlun, 90+2 Alim Öztürk (Alagöz Holding Iğdır FK), Dk. 41 Mikail Okyar (Gençlerbirliği)

Yalçın Koşukavak: "Yayın kuruluşundaki arkadaşların coğrafi bilgiye ihtiyacı var"

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Iğdır FK Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, “Yayın kuruluşundaki arkadaşların coğrafi bilgiye ihtiyacı var. Burada 17.00’de bu sıcakta maç oynamak çok zor. Erokspor ile oynanacak maçı da 16.00’ya almışlar. Bu çok zor şartlar burada sıcak bir iklim var. Bolu’da 21.45’te maç oynanıyor. Arada 10 derecelik bir fark var, burası daha sıcak. Bu konuda bir hassasiyet gösterelim. Rakibimiz iki haftadır kazanamıyor. İddialı bir takım kurmuş, hedefli bir takım. Burada daha önce oynadıkları iki maçın ötesinde bir oyun oynadılar. Tamamen kalabalık bir savunma ve kazanırız planı ile geldiler. Çok derin bir savunma yaptık, zorlandık. Bazı pozisyonlar bulduk, gole çevirebilirdik. Biraz önce arkadaşlar söylediler ben görmedim bir pozisyonun gol olduğunu hakemin çok erken düdük çaldığını söylediler. Iğdır FK doğru yolda ilerliyor. Yenmenin yollarını bulacağız. Bu problemleri de çözeceğiz” dedi.

Recep Karatepe: "Hava şartları biraz zorluydu"

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Recep Karatepe ise, “Bu yaz akşamında öncelikle rakip takımın oyuncularını, kendi oyuncularımızı, sahadaki hakemleri tebrik etmek istiyorum. 35-36 derecelerde oynamak biraz zor. Belli dönemlerde oyunun temposu düştü çok istemediğim bir şey ama bunu çok zorlayamıyorsunuz, Çünkü gerçekten hava şartları biraz zorluydu. Iğdır'ı tebrik etmek lazım. Tesisleşme anlamında çok güzel bir zemini var. Umarım izleyenlere güzel keyifli bir maç izletmişizdir. Maçın geneline baktığımızda da oyunda mücadeleci bir takım savunmasına önem veriyoruz. Hücumdaki opsiyonlarımızı mümkün olduğunca yerine getirmeye çalışıyoruz. Karşı takım yeni yapılanmış, geçen yıl bu lige çıkmış daha önce bu ligde oynayan oyuncuları var. O anlamda ortada geçen bir oyundu. Oyun iki tarafa da dönebilirdi. Belki de oyunun hakkının beraberlik olduğunu söyleyebiliriz. Oyuncularımı kutluyorum mücadelelerinden dolayı” diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler